Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πολλά είναι τα συμπεράσματα μετά το χτεσινό επεισόδιο στον ΑΝΤ1.


Οι αναλύσεις που ακολούθησαν πάρα πολλές , τόσο τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, όσο και διαδικτυακές.

Η πρώτη αίσθηση που καταγράφεται είναι πως το...

ΚΚΕ  πάει για αύξηση ποσοστών, καθώς η στάση της Λιάνας Κανέλη να υπερασπιστεί την "συντρόφισσα" της , έστω και αν αυτή ανήκει σε άλλο κόμμα της αριστεράς, καταγράφηκε στα θετικά, καθώς το στέλεχος του ΚΚΕ , αντέδρασε με "γνήσια" αριστερά αντανακλαστικά, απέναντι στον ιδεολογικό αντίπαλο, όπως είναι αυτός της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα δεν ήταν λίγος ο κόσμος που επικρότησε την στάση αυτή , λέγοντας πως η Λιάνα λειτούργησε σαν εκφραστής όλης της Αριστεράς την δεδομένη στιγμή.

Από την άλλη η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να χάνει , αλλά αντίθετα να ενισχύεται από το χτεσινό σκηνικό, καθώς η κίνηση αυτή του Κασιδιάρη, φαίνεται να άρεσε σε ένα "σκληροπυρηνικό" κοινό. Η σελίδα των θαυμαστών του στο facebook, ήδη έχει φτάσει τα 7.000 σχεδόν μέλη, ενώ χαρακτηριστική είναι η στιχομυθία που έγινε στην χτεσινοβραδυνή εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε κάποια στιγμή την συνεργάτιδα του τι μηνύματα στέλνει ο κόσμος για το περιστατικό και εκείνη φάνηκε να "παγώνει". Την ρώτησε "είναι μοιρασμένα;"

Και εκείνη απάντησε οτι πλειοψηφούν συντριπτικά αυτά υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Σε κάθε περίπτωση οι παρενέργειες της χτεσινής μάχης θα είναι σημείο αναφοράς από δω και στο εξής.