Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, ανέλαβε και πάλι δράση η Ομάδα Εθελοντών του Δ.Δ. Παραλίας με σκοπό τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ( 5 συνολικά πλατειών και πάρκων) του οικισμού.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, ανέλαβε και πάλι δράση η Ομάδα Εθελοντών του Δ.Δ. Παραλίας με σκοπό τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ( 5 συνολικά πλατειών και πάρκων) του οικισμού. Στα πλαίσια αυτά προχώρησε σε εργασίες καθαριότητας, κλαδέματος, ανθοφύτευσης και συντηρήσεων, ενώ σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο θα επιδιωχθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα αποκατάσταση των όποιων φθορών προέρχονται από τη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων κ Γρηγόρη Βειδαμενίδη "Πρόκειται για ενέργειες που ακόμα και σε εποχές κρίσης όπως αυτή που διανύουμε, αναβαθμίζουν την περιοχή μας και αυξάνουν την προσέλευση τουριστών. Για το λόγο αυτό τέτοιες πράξεις πρέπει να βρουν και άλλους μιμητές". 
Τα μέλη της Ομάδας Εθελοντών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους
  • τουριστικούς φορείς (Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων) Παραλίας για την οικονομική τους συμβολή και το συντονισμό της δράσης 
  •  δημοτικούς συμβούλους κα Μπατάλα και κο Μπουρονίκο για την αποστολή των υλικών
  • τοπικούς συμβούλους Δ.Δ. Παραλίας
  • Το γεωπόνο κ. Βασίλειο Έξαρχο για την παροχή υλικών και τεχνογνωσίας.
  • απλούς δημότες που συνέβαλαν στην όλη δραστηριότητα   
Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί γιατί ο τουρισμός έχει την ανάγκη όλων μας!!!!
Επίσης σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει το γραφείο πληροφόρησης τουρισμού στο χώρο κάτω από το λιμεναρχείο μετά την παραχώρηση του δήμου και του τοπικού συμβούλιου της Παράλιας κατόπιν αιτήματος των δυο συλλόγων  [ξενοδόχων και ενοικιαζομένων δωματίων] όπου ο παραπάνω χώρος βάφτηκε και καθαριστικέ για να είναι έτοιμος.