Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ, Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ 7ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ;

Ποιοι είναι τελικά οι πραγματικοί "φασίστες" ...Μπλόκο στην εκλογή αντιπροέδρου ετοιμάζουν όλα τα κόμματα!


Κοινό μέτωπο ώστε να μην συγκεντρωθούν οι 75 ψήφοι που απαιτούνται για τη θέση
Να μπλοκάρουν ετοιμάζονται όλα τα κόμματα την εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από το κόμμα της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ορκωμοσία των 300 που προέκυψαν από τις εκλογές της Κυριακής και την εκλογή προέδρου του Σώματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, διαρρέεται ότι η γραμμή που θα δοθεί στους βουλευτές είναι να μην συγκεντρωθούν οι 75 ψήφοι που απαιτούνται από τον κανονισμό της Βουλής σε συνδυασμό με το άρθρο 67 του Συντάγματος για την εκλογή του έβδομου αντιπροέδρου. Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται τουλάχιστον 57 ψήφους ακόμη για να αθροιστούν στις δικές της 18 προκειμένου να εκλέξει τον αντιπρόεδρο που δικαιούται.

Τα πρόσωπα πάντως από τη Χρυσή Αυγή που ακούγονταν για τη θέση του αντιπροέδρου, ήταν αυτό του εκπροσώπου Τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη αλλά και του βουλευτή, Γιώργου Γερμενή. Σήμερα, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένης Ζαρούλια ή του βουλευτή Επικρατείας, Χρήστου Παππά.

Τη λύση βέβαια θα κληθεί να δώσει η Νομική Υπηρεσία της Βουλής που θα πρέπει να αποφανθεί τελικά για το αν η θέση σε αυτή την περίπτωση θα παραμείνει κενή, όπως εάν δεν υπήρχε τέταρτο κόμμα αντιπολίτευσης στη Βουλή.