Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΜΑΣ


Δεκάδες μαθητές,  εκπαιδευτικοί και εθελοντές  αψηφώντας τον μικρό καύσωνα συμμετείχαν σε νέες δράσεις . Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων, με στόχο τη φροντίδα του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της Λεπτοκαρυάς.
 

.
« Το παρόν έδωσε εντελώς τυχαία ο Κωνσταντίνος Γιάντσιος ενώ πήγαινε στα δικαστήρια για καταπατήσεις από το 2007 δημοτικής περιουσίας  . Και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει για μας μεγαλύτερη χαρά και επιβράβευση από  τη συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων  των μαθητών, σε περιβαλλοντικές δράσεις για τη βελτίωση της εικόνας και της ζωής στη Λεπτοκαρυά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι κανένας Δήμος δεν μπορεί από μόνος του να αλλάξει τα πράγματα αν δεν βοηθούν και οι πολίτες, με το δικό τους τρόπο, καθημερινά. ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ».




Συγκεκριμένα: την Τρίτη 12/6/2012 οι  μαθητές σε συνεργασία  και με εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεπτοκαρυάς πραγματοποίησαν εξόρμηση καθαριότητας στην αριστερή πλευρά της παραλίας στη μονή Κιλκισιου ( παπάδες )
Συνολικά 50 μαθητές από  τα διάφορα τμήματα του Δημοτικού μαζί με τον διευθυντή του σχολείου και εκπαιδευτικούς, που συμμετείχαν με τον κατάλληλο  εξοπλισμό, άρχισαν εργασίες καθαρισμού από τις 9.00 το πρωί μέχρι  το μεσημέρι, κάνοντας πράξη μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία. 

 ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ...!
ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΤΗ!!!!!!!!!!! Κωνσταντίνος Γιάντσιος