Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ...ΚΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ...ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ

Τα έξυπνα κορίτσια το κάνουν καλύτερα

Όλες οι γυναίκες και ευτυχώς και αρκετοί άντρες πλέον, γνωρίζουν πολύ καλά πως το καλό σεξ ξεκινά από το μυαλό, οπότε όπως καταλαβαίνεις,
όσο καλύτερα λειτουργεί το μυαλό, τόσο καλύτερο γίνεται το σεξ.

Τα στοιχεία: μια νέα έρευνα του καθηγητή Τιμ Σπέκτορ από το Κing College του Λονδίνου αποκάλυψε πως τα κορίτσια με μυαλό έχουν μια πιο καυτή ερωτική ζωή αλλά και περισσότερους οργασμούς. Από τα ευρήματα τις
έρευνας τρία είναι αυτά που πρέπει να κρατήσεις:

1. Τα οφέλη μιας καλής ερωτικής ζωής είναι πολλά και εκπληκτικά και περιλαμβάνουν όχι μόνο την αισθησιακή απόλαυση και το βαθύτερο δέσιμο με τον σύντροφό σου αλλά την ανόρθωση της αυτοπεποίθησής σου, περισσότερη ενεργητικότητα, καλυτέρευση της εικόνας σου αλλά και μια πιο θετική άποψη για τη ζωή.

2. Έπειτα, το καλό σεξ είναι κάτι που χρειάζεται προσπάθεια και αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Δεν αρκεί μόνο η εξάσκηση χρειάζεται και μυαλό και σίγουρα τα μυαλωμένα κορίτσια το απολαμβάνουν καλύτερα.. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχεις διδακτορικό για να περνάς καλά στο κρεβάτι. Η ιδιοφυΐα που απαιτείται είναι άλλου είδους και οι ειδικοί την ονομάζουν Συναισθηματική Νοημοσύνη.

Το λεγόμενο και E.Q σε αντιδιαστολή με το I.Q αντικατοπτρίζει την ικανότητά μας να καταλαβαίνουμε και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας αλλά και να αναγνωρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε αντίστοιχα στα συναισθήματα των άλλων. Όταν μιλάμε για τη σεξουαλική ζωή το E. Q μετατρέπεται σε S.Q και περιλαμβάνει την φαντασία, την δημιουργικότητα, και την επίγνωση των δυνατοτήτων μας (στο κρεβάτι). Κάποιοι απλά το έχουν ενώ οι περισσότεροι χρειάζεται να το αναπτύξουν και να το βελτιώσουν. Άλλωστε είναι το μυαλό που σε κάνει θελκτική και όχι το σώμα από μόνο του.

3. Το κλειδί της σεξουαλικής νοημοσύνης βρίσκεται στο εξής: η υγιής σεξουαλικότητα ξεκινά από εμάς τους ίδιους και όχι εμάς σε σχέση με τους παρτενέρ μας στο κρεβάτι. Μην περιμένεις να έρθει ο Τέλειος άντρας που θα ξέρει να πατήσει τα σωστά κουμπιά του κορμιού σου. Εμείς δημιουργούμε την επιθυμία και φροντίζουμε να μαθαίνουμε πώς να περνάμε καλά με το σύντροφό μας. Για να το πετύχεις, χρειάζεται να έχεις αυτοπεποίθηση για να εκφράσεις όσα επιθυμείς και για να βοηθήσεις το σύντροφό σου να κατανοήσει τις σεξουαλικές ανάγκες σου.

Ταυτόχρονα, πρέπει να είσαι σε εγρήγορση να διαβάσεις τα σημάδια που μπορούν να τον ξετρελάνουν στο κρεβάτι. Αυτό εξηγεί και το γιατί τα έξυπνα κορίτσια κάνουν πολύ καλύτερο έρωτα από κάποιες όμορφες μεν αλλά βαρετές στο κρεβάτι κοπέλες. Μια όμορφη κοπέλα πάντα θα έλκει τα αρσενικά. Όμως ποτέ δεν θα κάνει καλό σεξ αν στηρίζεται στην ομορφιά της και μόνο.


womenonly.gr