Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως στα ψηφοδέλτιά του, έχει και άνεργους και άτομα που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αρμέγει γίδια βουλευτής μας στην Αιτωλοακαρνανία! Δεν είναι ντροπή η δουλειά!»


 Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος μπορεί να δήλωσε ότι δε θα ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους, αλλά όπως φαίνεται έβαλε νερό στο κρασί του και παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Κυριακής στις 10 η ώρα, σε ένα περιφερειακό κανάλι, στο Βεργίνα TV στη Θεσσαλονίκη και τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.

Η συνέντευξη αναμεταδιδόταν επίσης από τους σταθμούς Center και Δίας-Ζευς. Για να…δικαιολογήσει την παρουσία του σε τηλεοπτικό κανάλι, είπε πως απλά θα επιλέγει ο ίδιος με ποιους θα μιλάει και πρόσθεσε: «Με τη σημερινή μου παρουσία απέδειξα ότι δεν κρύβομαι! Αυτοί θα κρύβονται από τις 18 Ιουνίου».
Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:
-Ο Κουβέλης έχει πλάκα. Μας είναι αδιάφορος! Έχει δίπλα του επικίνδυνα στοιχεία όπως τη Ρεπούση.

-Ο Καρατζαφέρης παλιά ήταν πλασιέ. Πωλούσε βιντεοκασέτες. Εμείς δεν είχαμε ποτέ συνεργασία μαζί του. Μόνο μια περιστασιακή συνεργασία το 2002 στις νομαρχιακές εκλογές -που κατέβηκαν μαζί του κάποιοι χρυσαυγίτες και πήρε 14%. Και όταν αποκαλύφθηκε ότι στο ψηφοδέλτιό του είχε χρυσαυγίτες βγήκε και είπε, «Α όχι, έχω και εβραίους και ομοφυλόφιλους». Και του είπαμε αντίο!

-Ο Τσίπρας, ο νέος Τσε Γκε Βάρα με το ζελέ στο μαλλί θα στηρίξει μνημονιακή κυβέρνηση.

Και η ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή της συνέντευξης! Ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως στα ψηφοδέλτιά του, έχει και άνεργους και άτομα που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αρμέγει γίδια βουλευτής μας στην Αιτωλοακαρνανία! Δεν είναι ντροπή η δουλειά!»