Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΈΤΣΙ ΡΕ... ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ...ΛΕΓΑΤΕ

Εγκώμια για την πρόκριση

Υπόκλιση του διεθνή Τύπου στον... φτωχό συγγενή

 
Αθήνα
Η Ελλάδα για άλλη μια φορά κάνει την υπέρβαση και από... φτωχός συγγενής της Ευρώπης, καταφέρνει να αφήσει όλο τον κόσμο με το στόμα… ανοιχτό! Η ποδοσφαιριστή Ευρώπη, αποθεώνει τους Έλληνες διεθνείς για τη νίκη-πρόκριση επί της Ρωσίας και σύσσωμος ο ευρωπαϊκός ηλεκτρονικός Τύπος, υποκλίνεται!
Διεθνείς τίτλοι:
«L’ Equipe» (Γαλλία): «Η Ελλάδα παραμένει στην ζώνη του… Euro»

«BBC» (Αγγλία): «Η Ελλάδα άφησε αναίσθητη τη... Ρωσία»

«As» (Ισπανία): «Το θαύμα της Ελλάδας»

«Bild» (Γερμανία): «Νέο ελληνικό θαύμα-τραγικός ήρωας ο Καραγκούνης»

«France Football» (Γαλλία): «Ελλάδα και Τσεχία στην επόμενη φάση του Euro»

«Football Italia» (Ιταλία): «Η Ελλάδα άφησε εκτός Euro τη Ρωσία»

«Sport» (Ρουμανία): «Η μεγαλύτερη έκπληξη του Euro»

Πιο αναλυτικά...

ΚΥΠΡΟΣ

Shootandgoal.com: «Ο Τυπάρας ξέρει τον τρόπο! Πανηγυρικές στιγμές ζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με γκολάρα του Γιώργου Καραγκούνη και παλικαρίσια εμφάνιση, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος εξασφάλισε πρόκριση στους 8 του EURO 2012 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά».
Balla.com.cy: «Ελλάδα-Ρωσία 1-0: Στα προημιτελικά η Ελλάδα! Η Ελλάδα είναι στους "8"! Με γκολ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 1-0 την Ρωσία και πήρε την πρόκριση. Δοκάρι από φάουλ του Τζαβέλλα».

ΑΓΓΛΙΑ

Daily Mail: «Ελληνική τραγωδία για τους Ρώσους, με τον Αρσάβιν και την παρέα του να αποκλείονται από τη συνέχεια του Euro».

Soccernet.com: «Η Ελλάδα πετάει έξω τη Ρωσία. Η Ελλάδα προκάλεσε μία τεράστια έκπληξη καθώς έκλεισε θέση για τα νοκ-άουτ ματς με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη που απέκλεισε το φαβορί Ρωσία».

Sportinglife.com: «Mετά από μία δραματική βραδιά στον Α' όμιλο του Euro 2012, η Τσεχία και η Ελλάδα γιόρτασαν την πρόκριση στα προημιτελικά εις βάρος της Ρωσίας και της Πολωνίας».

Sun: «Ελλάδα-Ρωσία 1-0. Ο Γιώργος Καραγκούνης πήρε τα εύσημα καθώς η Ελλάδα έμεινε στο Euro. Το γκολ του εξασφάλισε μία σοκαριστική πρόκριση για την Ελλάδα στους "8" και έβγαλε εκτός συνέχειας το φαβορί του ομίλου, Ρωσία».

ΙΣΠΑΝΙΑ

Marca.com: «Xάρη στο γκολ του Καραγκούνη στο πρώτο ημίχρονο, Η Ελλάδα στα προημιτελικά ως δεύτερη του ομίλου. Η μέθοδος αντίστασης των Ελλήνων εξελίχτηκε σε θρίαμβο. Esto sigue siendo Esparta (σε ελςύθερη μετάφραση... This is Sparta)».

As.com: «Θαύμα της Ελλάδας και αποτυχία της Ρωσίας. Το γκολ του Καραγκούνη επέτρεψε στους Έλληνες να προκριθούν και να στείλουν σπίτι τους Ρώσους. Ο αντίπαλός τους στον επόμενο γύρο θα είναι από τον όμιλο του θανάτου».

Sport.es: «O Καραγκούνης πετάει την Ρωσία έξω από το Euro. H Ελλάδα κατάφερε να διαχειριστεί στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμά που είχε πάρει και πήρε τη 2η θέση στον όμιλο μετά τη νίκη της Τσεχίας επί της Πολωνίας».

Mundodeportivo.com: «H Eλλάδα δεύτερη, η Ρωσία αποκλεισμένη».

ΙΤΑΛΙΑ

Corriere Dello Sport: «Ρωσία και Πολωνία έξω. Γιορτάζει η Ελλάδα και η Τσεχία. Οι Έλληνες πετούν στους "8" καθώς νίκησαν με 1-0 τη Ρωσία με γκολ του Καραγκούνη και το ίδιο κάνουν και οι Τσέχοι με το γκολ του Γιράτσεκ (και αυτοί 1-0), με το οποίο αποκλείουν τους διοργανωτές».

Sportmediaset.it: «Χαρά η Ελλάδα, κλάμα η Ρωσία. Σκόρερ ο Καραγκούνης: οι Έλληνες στους "8", η ομάδα του Άντβοκαατ σπίτι της».
Newsroom ΔΟΛ