Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΦΟΒΕΡΟ.... ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ OLYMPUS MARATHON;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο 9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2012
Κυριακή 6.05 από το Δίον η εκκίνηση...
Ο Olympus Marathon είναι ένας μοναδικός αγώνας ορεινού τρεξίματος. Η διαδρομή του αναβιώνει μια ιερή πορεία της αρχαιότητας, τότε που οι προσκυνητές της πόλης του Δίου ανηφόριζαν κάθε καλοκαίρι στις κορυφές του Ολύμπου για να τιμήσουν τον υπέρτατο θεό τους, το Δία.
Σήμερα ο Olympus Marathon μετουσιώνει αυτή την πορεία σε υπέρτατο αθλητικό γεγονός, με τους δρομείς να ακολουθούν τα ίχνη της ιστορίας στο θρυλικό «βουνό των θεών».
Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αλλά και διεθνούς ορεινού τρεξίματος θα λάβουν μέρος στον Olympus Marathon. Μεταξύ των ξένων συμμετοχών, ο μεγάλος Καταλανός αθλητής Michel Rabat, η Ρωσίδα Zanna Vokueva που είναι η περσινή νικήτρια της κατηγορίας γυναικών του Olympus Marathon, η Ιταλίδα Cecilia Mora, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Νίκος Καλοφύρης καθώς και όλη η «αφρόκρεμα» του ελληνικού ορεινού τρεξίματος.

ΦΟΒΕΡΟ.... ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ OLYMPUS MARATHON;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ
Εκτός από τους αγώνες και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν, ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ένας γάμος που θα γίνει, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο λιθόκτιστο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία που βρίσκεται στο Οροπέδιο των Μουσών, όπου ο αθλητής ορεινού τρεξίματος Γιάννης Κόντος θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα.