Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Για τρεις δεκαετίες ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας της Ελλάδας.



 Μα λαμπερές επιδείξεις μόδας και εντυπωσιακές συλλογές ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν από τις... υπολογίσιμες δυνάμεις του χώρου.

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις.



Ο Μιχάλης επέστρεψε από την Βραζιλία, όπου διαμένει τα τρία τελευταία χρόνια, για να ρυθμίσει τα χρέη του. Γι΄αυτό κι έχει αρχίσει να ξεπουλάει την περιουσία του, που έχτισε με τόσο κόπο.

Στην Real Life διαβάσαμε πώς εκτός από το ατελιέ στην Αναγνωστοπούλου, που ήδη αποτελεί παρελθόν, έχει μπει πωλητήριο και στο διαμερισμά του στο Κολωνάκι, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού. Ο σχεδιαστής το είχε επιπλώσει με το δικό του μοναδικό γούστο και είχε επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες.

Αν και είναι αρκετοί οι υποψήφιοι αγοραστές - πωλείται στην τιμή των 650.000 ευρώ - μέχρι σήμερα δεν έχει πωληθεί, γιατί η ακίνητη περιουσία του σχεδιαστή είναι μπλοκαρισμένη. Τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί δύο Γάλλοι, οι οποίοι προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι, ώστε να το αποκτήσουν...
Πωλητήριο μπαίνει, όμως και στην αγαπημένη του βίλα στη Μύκονο, στην περιοχή Κανάλια. Στη μικρή αλλά καλόγουστη βίλα, ο Μιχάλης έχει φιλοξενήσει αξέχαστα πάρτυ και prive επιδείξεις μόδας.

Προς το παρόν, έχει αναρτηθεί αγγελία για ενοικίαση σε ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί σε αγγλική γλώσσα, με σκοπό να προσελκύσει τουρίστες από το εξωτερικό.

Πέρα, όμως, από τα πωλητήρια, ο Μιχάλης Ασλάνης έχει να αντιμετωπίσει και τη δικαστική οδο, που επέλεξαν πολλοί από τους εργαζόμενούς του, για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.