Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ανυπόφορη έχει καταντήσει η κατάσταση με την παρουσία των κουνουπιών στην Λεπτοκαρυά Πιερίας τα οποία ξεκινούν τον χορό από της μεσημβρινές ώρες..


Είναι κρίμα γιατί οι στιγμές χαλάρωσης και διακοπών σε ένα τόσο όμορφο μέρος έχει καταντήσει μαρτύριο για τους τουρίστες και τους μόνιμους κάτοικους της περιοχής. Η κατάσταση είναι τρισχειρότερη στην περιοχή πίσω από τα Κ.Α.Α.Υ του Β΄ Σώματος στην οποία υπάρχουν παρατημένα περιφραγμένα και μη οικόπεδα στα οποία η βλάστηση από τις βατσινιές και οτιδήποτε άλλο επιδεινώνει απογοητευτικά την κατάσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται όχι μόνο για την παρουσία κουνουπιών,τρωκτικών, φιδιών, αλλά και κινδύνου πυρκαγιάς και μετάδοσής της σε όμορα οικόπεδα που υπάρχουν κατοικίες.
Αλήθεια η Περιφερειακή Ενότητα, ο αρμόδιος Δήμος και Υπηρεσίες δεν έχουν καμία ευθύνη για όλα αυτά; Γιατί δεν υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων να τα αποψιλώσουν ή σε διαφορετική περίπτωση να το πράξουν ι ίδιοι επιβάλλοντας τους το κόστος; Δεν υπάρχουν Υγειονομικές ή Πυροσβεστικές διατάξεις γι αυτό;
Θα συγκινηθεί κάποιος αρμόδιος έστω και τώρα;
Αναγνώστης