Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΚΟΠΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ





Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΟ κ. Αθανάσιος Στύλος με αφορμή το πρόβλημα ύδρευσης που παρουσιάζεται λόγω της άσκοπης κατανάλωσης νερού σε μπαξέδες, κήπους, αυλές κ.λ.π από δημότες των δημοτικών διαμερισμάτων του Ανατολικού Ολύμπου κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου που υπάρχει μεγάλη αύξηση της μάζας παραθεριστών που δέχεται η περιοχή, προέβη σε δήλωση προς το lefteria, κάνοντας έκκληση προς τους συνδημότες του για περιορισμένη χρήση του νερού αυτές τις δύο ημέρες.
Επίσης ο κ. Στύλος έθιξε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η δημοτική επιχείρηση, η οποία δεν έχει μόνιμο προσωπικό, για να επισκευάσει τις διάφορες ζημιές που προκαλούνται στην περιοχή, όπως υδρομετρητές, τεχνικούς, οδηγούς και ηλεκτρολόγους, λόγω της αδυναμίας του αρμόδιου υπουργείου να εγκρίνει εδώ και εφτά μήνες την πρόσληψη προσωπικού.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. Αθανασίου Στύλου :


"Θέλω να παρακαλέσω τους συνδημότες μας τις ημέρες Σάββατο και Κυριακή να μην καταναλώνουν άσκοπα το νερό σε μπαξέδες, κήπους και αυλές, διότι δεχόμαστε μεγάλη μάζα τουριστών και τουλάχιστον αυτές τις δύο ημέρες παρακαλώ τους συνδημότες να περιορίζουν την κατανάλωση νερού.
Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση είναι ότι δεν έχει μόνιμο προσωπικό, όπως υδρομετρητές, χειριστές, οδηγούς και ηλεκτρολόγους και το υπουργείο αδυνατεί εδώ και εφτά μήνες να μας εγκρίνει προσωπικό για να επισκευάσουμε τις ζημιές που προκαλούνται κατά διαστήματα στην περιοχή μας¨.