Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΕΦΕΣΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...








Την αντιπεριφερειάρχη Κα Μαυρίδου Σοφία επισκέφθηκε  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Εφέσου κ Κατιρτζής Δημήτριος και εκ μέρους και του τοπικού συμβουλίου, της εξέθεσε τα προβλήματα του χωριού και συγκεκριμένα το φλέγον θέμα της παραμελημένης αγροτικής οδοποιίας,όπου οι αγρότες κοντεύουν να μαζέψουν τις σοδιές τους και κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να στείλει ένα μηχάνημα για να μπορούν οι δρόμοι να γίνουν προσβάσιμοι στους αγρότες. Επίσης αναφέρθηκε στον τεράστιο κίνδυνο πυρκαγιάς που εγκυμονεί από τα ξερά χόρτα που κινδυνεύουν να πνίξουν σχεδόν ολόκληρο το χωριό, τονίζοντας ότι "είμαστε ένα χωριό που αργοπεθαίνει μόλις 3,5 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Κατερίνης".
Η κ Μαυρίδου με τον συνεργάτη της κ Μπαρμπαγεωργόπουλο Θάνο επισκέφθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας την Νέα Έφεσο, ξεναγήθηκαν από τον κ Κατιρτζή στο χωριό και αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης,παραχώρησαν αμέσως το γρέιντερ της αντιπερειφέρειας για δύο ημέρες,δίνοντας έτσι μία προσωρινή λύση στο θέμα.
Σύσσωμοι, ο πρόεδρος,οι τοπικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι της Νέας Εφέσου, ευχαριστούν θερμότατα την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου Σοφία και τους συνεργάτες της.