Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αντί να μεταβούν οι επίσημοι με το πλοίο της Γραμμής στην Ικαρία μετακινήθηκαν με την Κανονιοφόρο του Πολεμικού μας Ναυτικού Κ/Φ ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ


Κοιτάξτε στις φωτογραφίες να δείτε πόσοι ένστολοι με τα αυτοκίνητα είναι στην προβλήτα και περιμένουν για να παραλάβουν τους "ξύπνιους".
Και ο...
υπόλοιπος κοσμάκης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ηλεκτρικό του ρεύμα.
Ενώ η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την ματαίωση δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας λόγω της σκληρής οικονομικής κατάστασης ,οι αρχές της Σάμου ο Μητροπολίτης Ευσέβιος ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής ο Αντιπεριφερειάρχης Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους ο Ταξίαρχος της Σάμου και οι "ορντινάντσες" τους μετέβησαν στην Ικαρία με την Κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ για να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 100 επέτειο ενσωμάτωσης της Ικαρίας με την Μητέρα Πατρίδα.
Από βραδύς γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη η Κανονιοφόρος προσόρμισε στο Λιμάνι της Σάμου και την επομένη οι αναφερόμενοι μαζί και με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ.Ελευσινιώτη επιβιβάστηκαν στο σκάφος και αναχώρησαν για την Ικαρία.
Για τους μεν της Σάμου θα μπορούσαν να μετακινηθούν με το πλοίο της γραμμής για τον δε Υφυπουργό θα μπορούσε να μεταβεί στην Ικαρία αεροπορικώς.
Μετά αναρωτιόμαστε που πάνε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού!!!
"aegaio"