Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ!!!!!!


Όπως εύστοχα αναφέρει και ο επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης του Δίου-Ολύμπου, Ν. Λάππας (ΕΔΩ), κλειδί για την υπόθεση της εναπόθεσης αποβλήτων της TOSOH στο Λιτόχωρο, είναι η τροποίηση της μελέτης περιβαλλοντικών όρων του λατομείου . Μόνο με βάση αυτή είναι δυνατό το θάψιμο των αποβλήτων στο νταμάρι του Λιτοχώρου. Ιδού η πρώτη και η τελευταία σελίδα της εισήγησης ετης αντιπεριφέρειας Πιερίας επί του θέματος:

Όπως βλέπουμε εισηγήτρια και τμηματάρχης είναι η κα Ελένη Τσιφοδήμου.
Για όσους δεν γνωρίζουν Τσιφοδήμος λέγεται και ο πρωην Δήμαρχος Λιτοχώρου και νυν επικεφαλής παράταξης αντιπολίτευσης του Δήμου Δίου - Ολύμπου, ο οποίος ψήφισε θετικά για την έγκριση της μεταβολής της μελέτης των περιβαλλοντικών όρων, στην ουσία δηλαδή ψήφισε υπερ της αποδοχής των αποβλήτων. (ΕΔΩ) .

Εξυπακούεται πως δεν υπονοούμε απολύτως τίποτε με αυτήν μας την αναφορά......
Απλά :
α) τονίζουμε για άλλη μια φορά το πόσο δυσκολεύονται οι καυμένοι οι αιρετοί μας να μην προκαλούν σχόλια, λόγω του μικρού μεγέθους του τόπου μας. Όποια πέτρα ή ....υπηρεσία και να σηκώσεις θα βρεις κάποιον συγγενή, συνεργάτη, επώνυμο ψηφοφόρο ή έστω συνονόματο κάποιου πολιτικού.
Με λίγα λόγια στην Πιερία η γυναίκα ή ο πατέρας ή η κόρη του καίσαρα δυσκολεύονται να φαίνονται τίμιοι/τίμιες.....
Για το ότι είναι τίμιοι/τίμιες, όπως και ο καίσαρας, δεν μπορούμε να εχουμε καμία αμφιβολία....... μέχρι αποδείξεως του εναντίου.......

β) αναρρωτιόμαστε αν αυτή η συνωνυμία είναι υπεύθυνη για την ιδιαίτερη γνώση που κατά δήλωσή του έχει ο κ. Τσιφοδήμος για το θέμα.......("...... Τα παιδιά μας εδώ κάθονται… Δεν επιτρέπω σε κανέναν να θεωρεί ότι έχω μικρότερη περιβαλλοντική ευαισθησία. Και στο κάτω – κάτω γνωρίζω και το θέμα». )Από συνεδρίαση του ΔΣ Δίου Ολύμπου (ΕΔΩ)
http://www.otoposmou.gr/