Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.....


ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΓΚΑΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..........( στο 1.25΄΄ του βιντεο).



Ο κυρΓιάννης καταφέρνει και βάζει την Θεσσαλονίκη στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του Δυτικού κόσμου (New York Times, BBC κλπ), πέραν της επιδεικτικής εύνοιας που απολαμβάνει από τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Το πως το καταφέρνει εξηγείται από το περιεχόμενο αυτών των άρθρων, εκπομπών κλπ, τα οποία ταυτίζονται με την πολιτική και την οπτική Μπουτάρη, που προβάλλει μονόπλευρα και με φανατισμό το Οθωμανικό και Εβραικό μέρος του παρελθόντος, αποσιωπώντας ΠΛΗΡΩΣ το σλαβικό ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ μέρος και φυσικά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κυρίαρχο παρελθόν και παρόν.

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε πως πέραν Τούρκων και Ισραηλινών τουριστικό τarget group του καθεστώτος της διοίκησης Μπουτάρη είναι και οι ομοφυλόφιλοι.....

Πλήρες το νεοταξικό μενού, λοπόν, το οποίο προωθούν με ενθουσιασμό, αν δεν το επιβάλλουν κιόλας, τα ΜΜΕ του Ευρωατλαντικού κέντρου και στο οποίο μενού δε υπάρχει χώρος για Ορθοδοξους λαούς που θα φέρουν συνειρμούς για "αρχαίες αυτοκρατορίες", οπως χαρακτήρισε το Βυζάντιο ο Ομπάμα στην Κωνσταντινούπολη πριν λίγα χρόνια......

Αν τον κυρΓιάννη και το επιτελείο του τους ενδιέφερε ο τουρισμός ως συνάλλαγμα, ως προιόν, απλά και τεχνοκρατικά θα έστρεφαν την προσοχή τους πρώτα από όλα στους Ρώσους, τους Ουκρανούς και τους Βαλκάνιους λαούς. Το ότι πηγαίνουν απευθείας στους σαφώς πιο ολιγάριθμούς και, ειδικά για τους Τούρκους, φτωχότερους λαούς, μας πείθει ότι ακολουθούν άλλη ατζέντα και έχουν άλλες επιδιώξεις παρά την αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Θα πρέπει όμως κάποιοι να τους θυμίσουν πως είναι στον δήμο με διαφορά 300 ψήφων και εκπροσωπώντας το 18% περίπου του εκλογικού σώματος το οποίο ούτως ή άλλως είναι κλάσμα του πραγματικού πληθυσμού της Μητροπολιτικής περιοχής της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι μαγαζί τους η πόλη για να προβάλλουν πάνω της τους πειραματισμούς, τις ιδεοληψίες και τα εφηβικά απωθημένα τους.....

Η Θεσσαλονικη δυστυχώς για τις λεηλατημένες αυτές προσωπικότητες ήταν πάντα κυρίαρχα Ελληνική και Ρωμέικη και η αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια.