Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΟΙ
 

  Ο Δήμαρχος Πύνδας- Κολινδρού, κ. Πολύζος,  χαρακτηρίζει την απόφαση να συγχωνευτούν τα Ειρηνοδικεία κατά 50%, αψυχολόγητη. Όπως ήταν και οι υπόλοιπες του Καλλικράτη
Οι πολίτες θα ταλαιπωρούνται τώρα και για δικαστικές υποθέσεις, καθώς μετά από το κλείσιμο της Εφορίας και του Ι.Κ.Α. αναγκάζονται να μεταφέρονται στην Κατερίνη, 2-3 φορές την εβδομάδα, πολλές φορές για να πάρουν μόνο ένα χαρτί, σύμφωνα με τον κ. Πολύζο.  
 
«Οι πολίτες του Δήμου ταλαιπωρούνται. Εφορία, ΙΚΑ, Εθνική Τράπεζα. Η μία υπηρεσία κλείνει μετά την άλλη. Τα έξοδα του Ειρηνοδικείου ήταν μηδαμινά. Το κτήριο είναι ιδιόκτητο, ο Ειρηνοδίκης ερχόταν μια φορά την βδομάδα ή όταν είχε δικάσιμο και η υπάλληλος που εργαζόταν και στην Κατερίνη, ερχόταν όποτε είχε δουλειά. Άντε, να βάλουμε και τη θέρμανση που οι πολίτες είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν οι ίδιοι για να μη φύγει από εδώ το Ειρηνοδικείο. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα έρθει η σειρά του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας. Να σημειωθεί ότι ο τζίρος της είναι μεγαλύτερος από εκείνον της Κατερίνης και οι καταθέσεις, μεγαλύτερες».