Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Σε πανελλαδική απεργία κατέρχονται στις 17 Οκτωβρίου 2012, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν τους κλάδους τους, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.




Δυναμική κινητοποίηση ετοιμάζουν για τις 17 Οκτωβρίου δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιατροί, φαρμακοποιοί και δικαστικοί επιμελητές οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που προωθεί και θα ψηφίσει η κυβέρνηση. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών.

Τη Δευτέρα στις 15 Οκτωβρίου, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία τού ΔΣΑ, στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου «να αποτυπωθούν οι θέσεις των ως άνω επιστημονικών και επαγγελματικών κλάδων, να καταδειχθεί η προδήλως εσφαλμένη, κοινωνικά άδικη και ανάλγητη πορεία που ακολουθεί η νομοθετική πρωτοβουλία, στοχοποιώντας επιμέρους επαγγελματικούς κλάδους και τα μέλη αυτών, κυρίως δε τους νέους σε ηλικία που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις δυσμενείς συνέπειες της παρούσας συγκυρίας».