Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Βατανιακός ανακοίνωσε επίσημα όπως είχε διαφανεί το τελευταίο διήμερο την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Καμπερίδη,




Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» πήρε την Τετάρτη… σάρκα και οστά για την ομάδα της Κατερίνης. Ο Βατανιακός ανακοίνωσε επίσημα όπως είχε διαφανεί το τελευταίο διήμερο την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Καμπερίδη, που παρουσιάστηκε στους παίκτες το μεσημέρι της Τετάρτης από τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Γκιλιάβα. Στην πρώτη ομιλία του, ο άλλοτε προπονητής των Ποντίων Κατερίνης, Πυρσού Γρεβενών, Φωκικού, Νίκης Πολυγύρου, Εθνικού Κατερίνης και Ελασσόνας, υποστήριξε:
 «Τους περισσότερους παίκτες σας ξέρω και έχω εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική σας αξία. Χρειάζεται πολλή δουλειά και αγωνιστική πειθαρχία, αλλά και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Στόχος μας είναι η υπέρβαση και η πρώτη πεντάδα».Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στον Τύρναβο, με απόντες τους τραυματίες Καρυοφύλλη και Σκούρτι, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Βαρτζιώτης και επιστρέφει.
«Για νέα… δημιουργήματα!»
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα της Πιερίας, ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε στη mikriliga.com, τονίζοντας: «Ο Βατανιακός έχει πολύ καλούς «μικρούς». Αν είμαστε τακτοποιημένοι οικονομικά, η ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το αντικείμενό μου και το… στοιχείο μου, είναι να δουλεύω με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Με ελκύει ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας σε μια ομάδα, το γνωρίζω καλά και θα ήθελα να αναδείξω νέα παιδιά. Στο παρελθόν ανέδειξα παίκτες όπως ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Άκης Γεωργίου του Ηρακλή και ο Σάκης Παντελιάδης του Πανσερραϊκού. 
Έτσι λοιπόν θα ήθελα να προχωρήσω τώρα σε νέα… δημιουργήματα! Όσο για το ματς με τον Τύρναβο, είναι δύσκολο όπως όλα στην κατηγορία, αλλά ο Βατανιακός στοχεύει μόνο σε νίκες, ξέχωρα από αντιπάλους και έδρες»



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ