Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΌΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΕΛΟΥΣ ...ΔΡΟΜΕΑ!!!


Μπράβο στους δρομείς που έχουν θέση κι άποψη και δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους! 
Αυτό κάνει κι ο Χρήστος Μυστρίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ο "ΖΕΥΣ" .... 
 ΌΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΕΛΟΥΣ ...ΔΡΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ!
Ο οποίος γράφει για τον θάνατο του συναθλητή του που το έκρυψαν επί της ουσίας τα ΜΜΕ κι ειδικά η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, για να μη χαλάσει το γιορτινό κλίμα της ημέρας, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..... 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: "Όταν γίνεται ένας αγώνας ποδοσφαίρου και πεθαίνει ένας αθλητής ο αγώνας διακόπτεται. Τι διαφορά έχει ο μαραθώνιος? Οκ, δεν λέω να τον διακόψουμε, αλλά οταν έγινε η ενημέρωση με ρεπορτάζ (ΝΕΤ) ακούστηκε μέγαλη γιορτή, πανηγυρικό κλίμα, τι είπε ο Παρμάκης τι είπε η Γαζέα και στο τέλος τον αγώνα επισκίασε ο θάνατος ενός αθλητή και αλλάζουμε θέμα. Ποιος ήταν αυτός ο αθλητής? Ήταν ένας απο τους 26000, για τον οποίον ήθελαν να ακούσουν οι άλλοι 25999 που ζουν. Αλλά στο βωμό της επιτυχίας και της ωραίας εικόνας θυσιάζεται η ανθρώπινη ζωή. Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία στον ΣΕΓΑΣ και συλλυπητήρια σε όλη τη δρομική κοινότητα και την οικογένεια του συναθλητή μας."