Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΟΤΕ ΣΤΟ "EXTRA 3" ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Σε διάλειμμα της εκπομπής οι μαθητές αποθανατίζουν τον καθηγητή τους!!! 
 ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ.... Η ιστορική αθλητική εκπομπή μετά τις 6 τηλεοπτικές σεζόν, στην Αθήνα και τον EXTRA 3 όπου τα νούμερα της τηλεθέασης αλλά και η στήριξη του φίλαθλου κόσμου ήταν απόλυτη! Εκεί κι η περιβόητη κερκίδα φίλων, όπου στην συγκεκριμένη εκπομπή ήταν μαθητές της ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΗΡΟΣ και του ΣΠΟΡΤ ΚΟΛΕΤΖ!!!
Στα παρασκήνια ένας ολόκληρος κόσμος ζούσε την εκπομπή με χαρά!
ΤΩΡΑ Η ΕΚΠΟΜΠΉ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΟΤΕ ΣΤΟ "EXTRA 3" ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ "ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
Τώρα ζωντανά κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ στη ΔΙΟΝ και κάθε Σάββατο πρωί στις 10,30 ή από το www.diontv.gr σε όλο τον πλανήτη ιντερνετικά!!!
ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ EXTRA 3.... ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ...ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ!!! 

ΑΘΗΝΑ 2007 - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΚΕΙ, ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ "ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ", Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ... 

O άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Κεραηλίδη Νότης Ψιλόπουλος που τώρα είναι στον όμιλο SPORT 24 .... Kαι εκεί δίπλα του τα παιδιά του SPORTCOLLEGE της σχολής δημοσιογραφίας ΟΜΗΡΟΣ, όπου ο ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ήταν και ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ...