Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.....

ΑΡΧΕΛΑΟΣ-Στίβος: Έγιναν με επιτυχία οι αγώνες των Δ. Σχολείων στο πάρκο της πόλης


Η συνεχής βροχή δεν εμπόδισε τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του τμήματος Στίβου του Αρχέλαου Κατερίνης και να τρέξουν στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης μας. 
Η αρκετά μεγάλη συμμετοχή των παιδιών παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, ικανοποίησε τον πρόεδρο του Αρχέλαου Θόδωρο Διαμαντόπουλο που πέρασε για μια ακόμη φορά με τους προπονητές του το μήνυμα προς γονείς και μαθητές. 
Ότι δηλαδή ο αθλητισμός πρέπει να ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες ώστε η κοινωνία να μπορεί να παράγει ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν τόσο σαν φίλαθλοι, όσο και σαν ενεργοί αθλητές,  παράγοντες, κριτές ή διαιτητές.
Ο αθλητισμός είναι παιδεία, είναι υγεία και σωστή κατεύθυνση για μικρούς και μεγάλους και αυτό για μια ακόμη φορά πέρασε ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας. 
Οι γονείς που βρέθηκαν στο πάρκο της πόλης, είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα παιδιά τους ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι νικητές ήταν όλοι όσοι αγωνίστηκαν αφού η συμμετοχή σε κάθε αγώνα, αποτελεί από μόνη της μια νίκη.
Τέλος θα πρέπει να θυμίσουμε ότι οι αγώνες έγιναν με τη συνεργασία του Αρχέλαου Κατερίνης του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και με τη συνεργασία του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης, .