Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Στριπτίζ στο μετρό του Μεξικό!



ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!!!
Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε το επιβατικό κοινό του μετρό στοΜοντερέι του Μεξικό, όταν η 20χρονη Λούνα Μπέλα σηκώθηκε από τη θέση της ενώ ο συρμός κινείτο, φώναξεδυνατά διαμαρτυρόμενη για την έλλειψη ασφάλειας στο.....


μετρό της χώρας της και προχώρησε στην ολοκλήρωση της μίνι διαδήλωσής της. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανδρών κυρίως επιβατών, η Λούνα έβγαλε πρώτα το παντελόνι της αποκαλύπτοντας το μαύρο θηλυκό εσώρουχό της, έπειτα προχώρησε αφαιρώντας τη μπλούζα της και προσεγγίζοντας τους άνδρες που βρίσκονταν στο βαγόνι κι αφού λικνίστηκε αρκετά τότε έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στο ανδρικό κοινό της βγάζοντας και τον στηθόδεσμό της. Όλα αυτά την ώρα που προφανώς κάποιος συνεργάτης της τη βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο πλάνα τα οποία και διοχετεύσε άμεσα στο διαδίκτυο από όπου ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

Αφού ολοκλήρωσε το αυτοσχέδιο στριπτίζ της η Λούνα αποχώρησε από το βαγόνι απογοητεύοντας ίσως κάποιους. Αυτούς πάντως που δεν απογοήτευσε αλλά εξόργισε ήταν τους γονείς που εκείνη τη στιγμή είχαν μαζί τους τα ανήλικα παιδιά τους και δε μπορούσαν να τα προστατεύσουν από το σέξι θέαμα. Ετσι η 20χρονη της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Βερόνικα Μελέντεζ και εργάζεται ως χορεύτρια σε κλαμπ αντιμετωπίζει τσουχτερή ποινή με την κατηγορία προσβολής της δημοσίας αιδούς.




Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας