Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΤΟ 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΜΠΙΝΤΑ.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ


ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ




Ο σύλλογος καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρει την Μπίντα Βιολέττα, μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου μας, για τη βράβευσή της με το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον 5ο Πανελλήνιο Σχολικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. Συνολικά οι συμμετοχές των παιδιών από όλη την Ελλάδα έφτανε τις 600. Ο διαγωνισμός αυτός οργανώνεται από τον Μορφωτικό Όμιλο Πετρούπολης Αττικής υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε. Η εκδήλωση βράβευσης έλαβε χώρα στις 31 Μαρτίου στο Πολιτιστικό κέντρο Πετρούπολης. Κατά δήλωση της μαθήτριας ήταν μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα τόνισε ότι καλό θα είναι να λαμβάνουν μέρος όσο γίνεται περισσότεροι μαθητές.
Η μαθήτριά μας Μπίντα Βιολέττα βραβεύτηκε για το διήγημά της «Συντροφιά με τρεις ήλιους», ένα μοντέρνο αστυνομικό διήγημα που εκφράζει τις νεανικές ανησυχίες της. Το βραβευμένο διήγημα θα δημοσιευτεί τις προσεχείς ημέρες στο 27ο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του σχολείου μας «ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ».