Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ;;;


Περιοδικό Αναζήτηση
Μέρος 1ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη. Ο Ηρόδοτος γράφει ότι Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Εξ άλλου στην είσοδο της μεγάλης πυραμίδας έχει επιγραφή ελληνική. Ο Έντγκαρ Κεϊσι στα έργα του "Ιστορία της προέλευσης και του πεπρωμένου του ανθρώπου" και "Ατλαντίδα", αναφέρει ότι αρχιτέκτονας της μεγάλης πυραμίδας ήταν ο Ερμής. Μπορεί να μην πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, αν και είπε ότι θα εμφανιστεί ένα μικρό μέρος της Ατλαντίδος (εμφανίστηκε) και ότι κάτω από την Σφίγγα είναι πόλη με όλο και βιβλιοθήκη για την προέλευση του κόσμου. Βρέθηκε και αυτή. Είχα Φώτο άλλα δυστυχώς τώρα κατέβασαν τα σαιτ. Αυστραλοί την είχαν βρει. Άλλα ξαναλέω αν δεν πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, ο Άραβας ιστορικός Ιμπ Μπαλούσι γράφει ότι η κατασκευή της μεγάλης πυραμίδας έγινε από τον Ερμή.
Τώρα γιατί έγιναν οι πυραμίδες; Σύμφωνα με σύγχρονες θεωρίες, το 9654 π.Χ., (Η χρονολογία αυτή δεν απέχει από εκείνη που δίνει ο Πλάτωνας στον 'Τίμαιο", για τον καταποντισμό της Ατλαντίδας )θα προκαλούνταν τεράστιες καταστροφές σε όλη την υφήλιο. Οι σοφοί εκείνου του πανάρχαιου πολιτισμού, που είχαν προβλέψει την καταστροφή, θέλησαν να διασώσουν τις γνώσεις τους για τις επερχόμενες γενιές. Αυτές οι γνώσεις κλείστηκαν μέσα στις πυραμίδες. Κάτω Φώτο επιγραφή ελληνική στην είσοδο της μεγάλης πυραμιδας.
Μέρος 1ο )Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου για να διατηρήσουν τα μυστικά του μεγάλου πολιτισμού πριν επέλθει η καταστροφή στην γη.                                                                     Ο Ηρόδοτος γράφει ότι Έλληνες κατασκεύασαν τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Εξ άλλου στην είσοδο της μεγάλης πυραμίδας έχει επιγραφή ελληνική. Ο Έντγκαρ Κεϊσι στα έργα του "Ιστορία της προέλευσης και του πεπρωμένου του ανθρώπου" και "Ατλαντίδα", αναφέρει ότι αρχιτέκτονας της μεγάλης πυραμίδας ήταν ο Ερμής. Μπορεί να μην πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, αν και είπε ότι θα εμφανιστεί ένα μικρό μέρος της Ατλαντίδος (εμφανίστηκε) και ότι κάτω από την Σφίγγα είναι πόλη με όλο και βιβλιοθήκη για την προέλευση του κόσμου. Βρέθηκε και αυτή. Είχα Φώτο άλλα δυστυχώς τώρα κατέβασαν τα σαιτ. Αυστραλοί την είχαν βρει. Άλλα ξαναλέω αν δεν πιστεύουμε τον Έντγκαρ Κεϊσι, ο Άραβας ιστορικός Ιμπ Μπαλούσι γράφει ότι η κατασκευή της μεγάλης πυραμίδας έγινε από τον Ερμή. 
Τώρα γιατί έγιναν οι πυραμίδες; Σύμφωνα με σύγχρονες θεωρίες, το 9654 π.Χ., (Η χρονολογία αυτή δεν απέχει από εκείνη που δίνει ο Πλάτωνας στον 'Τίμαιο", για τον καταποντισμό της Ατλαντίδας )θα  προκαλούνταν  τεράστιες καταστροφές σε όλη την υφήλιο. Οι σοφοί εκείνου του πανάρχαιου πολιτισμού, που είχαν προβλέψει την καταστροφή, θέλησαν να διασώσουν τις γνώσεις τους για τις επερχόμενες γενιές. Αυτές οι γνώσεις κλείστηκαν μέσα στις πυραμίδες. Κάτω Φώτο επιγραφή ελληνική στην είσοδο της μεγάλης πυραμιδας.