Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ....ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑΣ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑ 83ΧΡΟΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνελήφθη και κλεπταποδόχος με ανταλλακτήριο ρε γ@μώτο μου εκεί στην Πλατεία της Ελευθερίας διότι αγόρασε από κλεφτρόνια αλυσίδα με σταυρό που έκλεψαν από 83χρονη γιαγιά στα αστικά της Κατερίνης.
Τα κλεφτρόνια ένας 25χρονος και ένας 16χρονος, την έπεσαν στη γιαγιά σε είσοδο πολυκατοικίας και της άρπαξαν την αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στο λαιμό της. 
Οι γειτονιά αντέδρασε άμεσα καθώς και η αστυνομία.
Με συντονισμένες ενέργειες της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατερίνης και του επικεφαλής της ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΗΜΑ, εντός των ορίων του αυτοφώρου συνέλαβαν τους δράστες.
Εκείνοι μίλησαν και είπαν πως πούλησαν την αλυσίδα και τον σταυρό σε ΜΑΓΑΖΙ από αυτά τα νέα "φρούτα" του κέντρου των πόλεων, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΡΟΛΑΔΑΔΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ κι η ασφάλεια άμεσα συνέλαβε και τον ιδιοκτήτη της.
Κάποτε τα επώνυμα ή μικρότερα κοσμηματοπωλεία των πόλεων δεν αγόραζαν από τα κλεφτρόνια, δίνοντας τους αέρα στις βρώμικες δουλειές τους, ενώ τώρα αυτά τα ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Ή ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ, αγοράζουν κι από κλεφτρόνια, δίχως να ρωτήσουν τίποτα.
Στην περίπτωση μας ο ιδιοκτήτης συνελήφθη. 
Σε πόσες όμως άλλες περιπτώσεις ξεφεύγουν;
ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ...ΡΟΥΦΗΧΤΡΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;
Κάνε κάτι ρε κωλ#$#@@@κράτος......
Κι εσείς καθαροί επαγγελματίες των πόλεων με κοσμηματοπωλεία ιστορικά ή λιγότερο, τι κάνετε; 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;