Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ - δε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕ "ΜΑΪΜΟΥ" ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ

Με τις κατηγορίες της παράβασης των νόμων περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί πλαστογραφίας παραπέμπεται στη δικαιοσύνη ο Χαρίλαος Αρβανιτίδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» και αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια. Στις αποθήκες του σούπερ μάρκετ ιδιοκτησίας του κ. Αρβανιτίδη βρέθηκαν απορρυπαντικά και καλλυντικά «μαϊμού», καθώς και παράνομο εμφιαλωτήριο!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στις αποθήκες της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ανακάλυψαν  μηχανολογικό εξοπλισμό με τον οποίο γινόταν η εμφιάλωση των προϊόντων τα οποία πωλούσαν τα υποκαταστήματά της. Ακόμη, κατέσχεσαν  περισσότερες από 22.000 φιάλες καλλυντικών και 4.460 φιάλες απορρυπαντικών. Μόνο για τα απορρυπαντικά, τα διαφυγόντα κέρδη του ελληνικού δημοσίου υπολογίζονται σε 62.000 ευρώ!

Οι αποθήκες ανήκουν σε έναν 45χρονο ο οποίος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του 52χρονου ιδιοκτήτη των σούπερ μάρκετ που τις εκμεταλλευόταν σχηματίστηκε δικογραφία. Για την επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης προϊόντων «μαϊμού» διενεργεί παράλληλη έρευνα και το ΣΔΟΕ που ερευνά τα περιουσιακά στοιχεία των δυο εμπλεκόμενων.