Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΆΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στη φωτογραφία η Χριστίνα Μαραγκόζη και δίπλα η Μαρία Βαλσαμίδου (Ράδιο Διόνυσος) Δημήτρης Κεραηλίδης, Πιπίτσα Μακρίδου, Μαίρη Καμπερίδου......
Μια πολύ γλυκιά παρέα, στο ΓΚΑΖΙ, εκεί του "δίδυμου" ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ - ΙΤΣΙΟΥ στο πλατάνι.... Η γνωστή τραγουδίστρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ στην ΠΙΕΡΙΑ για αρκετές μέρες! Με τη φίλη της εξ Αμερικής Μαίρη Καμπερίδου και την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, χαλάρωσαν και παράλληλα διασκέδασαν ένα βράδυ Αυγούστου, στο κέντρο της Κατερίνης.
Η καλλιτέχνις παράλληλα με τις διακοπές της στον τόπο μας συνδύασε και  την παρουσίαση στο κοινό της Πιερίας μέσα από τις συχνότητες των μουσικών μας ραδιοφώνων τη νέα της δουλειά. Στη συντροφιά άλλωστε κι η "ΑΡΧΗΓΟΣ" του ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ενός από τα πρώτα μουσικά ραδιόφωνα στη Β. Ελλάδα ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ, που στήριξε το στόχο αυτό.
Το τραγούδι "Είσαι στο μυαλό μου" το υπογράφει ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης κι αγαπημένος της νεολαίας "ΦΟΙΒΟΣ" κι έτσι με τη νέα της δουλειά η λαϊκή τραγουδίστρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ κάνει άνοιγμα και στη νεολαία. 
Η αρχή ήρθε από τη νεολαία της ΠΙΕΡΙΑΣ.....
Καλή επιτυχία στην φίλη της ΠΙΕΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ.
Να και το τραγούδι που για να το ακούσεις πρέπει να κάνεις κλικ παρακάτω....