Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ, ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΚΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Αβραμόπουλος, η βίλα του και η οπτική ίνα ειδικά γι αυτόν στη Πάρο

Κοινό μυστικό και αντικείμενο επικριτικής συζήτησης είναι στο νησί της Πάρου η απαίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να τοποθετήσει ο ΟΤΕ ίντερνετ με ταχύτητες Ευρώπης στη βίλα του, στο Υστέρνι. Την ώρα μάλιστα, που όλο το νησί, υποφέρει κυριολεκτικά από τις...
χαμηλής απόδοσης υπηρεσίες ίντερνετ που προσφέρει ο ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι έμποροι να "περάσουν" ούτε καν μια πιστωτική κάρτα για να πληρωθούν από τους πελάτες τους, λόγω κακής λήψης σήματος, ο "απαιτητικός" κος Δημήτρης Αβραμόπουλος ζήτησε και τελικά κατάφερε να τοποθετηθεί ίντερνετ στη κατοικία του με...οπτική ίνα! Να τονίσουμε εδώ πως είναι το μοναδικό σπίτι σε όλο το νησί που ο ΟΤΕ του παρέχει τέτοια υπηρεσία, με κόστος προφανώς, που βαραίνει τον οργανισμό, εις βάρος όλων εμάς.

Να θυμίσουμε εδώ, το μέγα σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί προ κάποιων ετών με τις 4-5 βίλες πολιτικών και επιφανών επιχειρηματιών που έχτισαν κυριολεκτικά πάνω στον αιγιαλό στο Υστέρνι. Τότε, κάποιοι ντόπιοι που προσπάθησαν να πράξουν αναλόγως, βρήκαν έναν Νόμο που τους απαγόρευε να χτίσουν στον αιγιαλό, ο οποίος "πέρασε" αφού χτίστηκαν οι βίλες των πολιτικών.

Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται περίτρανα η βαθιά σαπίλα του συστήματος στην Ελλάδα ακόμα και σε μικρά αλλά ουσιαστικά πράγματα.

ΠΗΓΗ