Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Δημητριάδη για τη θέση του ......

......Δημάρχου Δίου Ολύμπου στις δημοτικές εκλογές την άνοιξη του 2014



  Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Δίου - Ολύμπου.
Μέσα στο περιβάλλον της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, την πλήρη ανασφάλεια και αβεβαιότητα για το αύριο, μοναδική ελπίδα αποτελεί η μετατροπή όλων μας σε ενωμένους, ενεργούς πολίτες, αποφασισμένους να αναλάβουν δράση και να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων και στην ανάπτυξη της περιοχής. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση,
που αποτελεί τον λαϊκό θεσμό συμμετοχής των πολιτών, δίνει τη δυνατότητα αυτή, εάν και εφόσον της αποδοθεί ο ρόλος που πραγματικά της αξίζει, ώστε να υπάρξει όφελος για τον πολίτη και τον τόπο. 
Βλέποντας τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή μας να μένουν ανεκμετάλλευτες, να χάνονται μεγάλες ευκαιρίες και πολύτιμος χρόνος, αναξιοποίητους τους ανθρώπινους πόρους που μπορούν να σχεδιάσουν, να προγραμματίσουν και να υλοποιήσουν μεγάλα οράματα, οδηγήθηκα  στην απόφαση να ηγηθώ μιας προσπάθειας, ώστε να αποκτήσει ο Δήμος Δίου -Ολύμπου μια δημοτική αρχή ειλικρινή, ενωτική και αναπτυξιακή, αλλά και μια δημοτική αρχή αρωγό και συμπαραστάτη στα προβλήματα των δημοτών.
Πιστεύω πως μπορούμε να παρέμβουμε δυναμικά, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, κάνοντας τους δημότες συμμέτοχους στην κοινή προσπάθεια και υπερήφανους για τον τόπο τους, ώστε να τον παραδώσουμε καλύτερο στις επόμενες γενιές. Δεσμευόμαστε για την επίλυσή των όποιων προβλημάτων, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με τους συμπολίτες μας. Γνωρίζουμε ότι οι προοπτικές της αγροτικής παραγωγής, της κτηνοτροφίας και της αλιείας είναι τεράστιες. Η περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού είναι απεριόριστη. Η αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος, του Μυθικού Βουνού, των αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων και των θρησκευτικών μνημείων, αστείρευτη.
Απευθύνω, λοιπόν, κάλεσμα σε όσους έχουν τη θέληση, την εμπειρία, το πάθος να προσφέρουν στον τόπο, να δημιουργήσουμε μία ανεξάρτητη, υπερκομματική παράταξη στην οποία χωράμε όλοι και δεν περισσεύει κανείς. Ελεύθεροι, ακηδεμόνευτοι, αυτόνομοι, δεσμευμένοι μόνο απέναντι στους συνδημότες μας, να δώσουμε την μάχη για ένα Δήμο Δίου – Ολύμπου που ονειρευόμαστε και μας αξίζει. Ένα Δήμο στολίδι στην Κεντρική Μακεδονία και υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα.    


Σύντομο Βιογραφικό

Δημητριάδης Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Σοφίας.
Κάτοικος Νέας Εφέσου του Δήμου Δίου – Ολύμπου
Διατηρεί φοροτεχνικό γραφείο επί της οδού Ι. Δραγούμη 5, Κατερίνη
Έγγαμος με δύο παιδιά, τη Σοφία (Δικηγόρος) και την Εύα (Ψυχολόγος)
Επάγγελμα, Οικονομολόγος
Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Νομικής Σχολής ΑΠΘ
Πτυχίο Εκτελωνιστή Τελωνιακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης
Μεταπτυχιακό σεμινάριο Διοίκησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων.
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αντιμετώπιση κρίσεων.
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την προώθηση απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
Διετέλεσε Διοικητής για 9 χρόνια στο Ψ.Ν.Π.Ο. και για 1 χρόνο στο Γ.Ν. Κατερίνης και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας.
Πρόεδρος ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Πιερίας (Κοινωνικός Συν/σμός για την Προώθηση Απασχόλησης ΑΜΕΑ).
Τηλ. επικοινωνίας : 6977320012 / 6979971717
e-mail: konst.dimitriadis@hotmail.com
Facebook: Δημητριάδης Κωνσταντίνος