Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ (1η) ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2013 - 14 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Από αριστερά, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννη Καζταρίδης, Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, Στέργιος Φαρμάκης, Ανδρέας Παπανικολάου, Αναστασία Τζιόλα, Νίκος Τσιγγίλης και Ράνια Μπίρτση....

Ο Μάκης Παπαδημητρίου του Δήμου Κατερίνης συνομιλεί με την Ράνια Μπίρτση της Περιφέρειας υπό το βλέμμα και το ενδιαφέρον του Στέργιου Φαρμάκη και του Νίκου Τσιγγίλη του Συμβούλου Φυσικής Αγωγής.

Η εισήγηση του Ανδρέα Παπανικολάου σ ότι αφορά τα θέματα των αγώνων, για το ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

Ο Διευθυντής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Καζταρίδης προεδρεύει της σύσκεψης.....
Η 1η Σύσκεψη της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ με πρωτοβουλία του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Πιερίας και προσκεκλημένους εκπροσώπους των Δήμων του Νομού, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας καθώς και του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, εν όψει της διοργάνωσης των Σχολικών Αγώνων 2013 - 14, με τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτή η διοργάνωση.
Στη σύσκεψη ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι Δήμοι του Νομού Πιερίας δια των αρμοδίων Αντιδημάρχων ή προέδρων οργανισμών, η Αντιπεριφέρεια Πιερίας καθώς και εκ μέρους του Νοσοκομείου ο Διοικητής.
Πρόεδρος στη σύσκεψη ήταν ο Ιωάννης Καζταρίδης Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Πιερίας και την προετοιμασία έκανε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.
Τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή των αγώνων όλων των αθλημάτων για τη μαθητιόσσα νεολαία της Πιερίας.
Εκ μέρους του νοσοκομείου για την φυσική παρουσία γιατρών στους αγώνες ή λύση σε θέματα  υποστήριξης της υγείας των μαθητών αθλητών, ήταν ο Διοικητής Στέργιος Φαρμάκης.
Εκ μέρους του Δήμου Κατερίνης ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Μάκης Παπαδημητρίου.
Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ο Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος και η Ράνια Μπίρτση.
Στη σύσκεψη παρέστη και ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Νίκος Τσιγγίλης.
Οικοδεσπότες εκ μέρους του Γραφείου Φυσικής Αγωγής ο Ανδρέας Παπανικολάου, Αναστασία Τζιόλα, Πάνος Αθανασιάδης.