Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ - ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ...ΕΠΣΠ


Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Με την παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ΚΕΔ- και μέλους της Ε.Π.Ο. Γιώργου Καραμελίδη και του Αναπληρωτή Προέδρου της ίδιας επιτροπής διεθνούς παρατηρητή και εκπαιδευτή διαιτησίας ποδοσφαίρου Αθανασίου Μπριάκου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17-2-2014 η εβδομαδιαία εκπαιδευτική συνάντηση των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. Δημήτριος Ελευθεριάδης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους επισήμανε : «Η συλλογική συμμετοχή των ανθρώπων της διαιτησίας μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Νοιώθουμε ικανοποίηση που φιλοξενούμε στον τόπο μας τη χειμερινή αξιολόγηση των κορυφαίων Ελλήνων διαιτητών μεταξύ των οποίων βρίσκονται διεθνείς διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές. Ελπίζω να συναντώμεθα συχνά, γιατί έτσι όλοι γινόμαστε πιο γνώστες των κανόνων που διέπουν το ποδόσφαιρο».
Στην άριστη γνώση των κανονισμών του ποδοσφαίρου αλλά και στη διεθνή καταξίωση του κ. Μπριάκου αναφέρθηκε ο επικεφαλής της διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π. Αργύρης Μαβίνης, ενώ ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Γιώργος Καραμελίδης γνωστοποίησε την πρόσφατη έκθεση της UEFA που χαρακτηρίζει τη λειτουργία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας μιας από τις καλύτερα οργανωμένες Ομοσπονδίες, ακόμα και από πολλές παραδοσιακά ποδοσφαιρικές χώρες.
Την ικανοποίηση για το έργο και τις επιτυχίες της διαιτησίας εξέφρασε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας Κώστας Καρέκλας.
Ο κ. Μπριάκος πριν την παρουσίαση του εκπαιδευτικού θέματος γύρω από τα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών, τόνισε : «Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και τα θετικά σας σχόλια. Η επιτυχία της Ελληνικής διαιτησίας οφείλεται στη συμβολή και τη συλλογική προσπάθεια όλων όσων αποτελούμε την οικογένεια του ευαίσθητου και σημαντικού μέρους του ποδοσφαίρου, της διαιτησίας. Η Ε.Π.Σ. Πιερίας από τις δραστηριότερες Ενώσεις της χώρας διαθέτει αξιόλογους διαιτητές και ασφαλώς είναι πρωτοπόρα αλλά και άξια συγχαρητηρίων. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι βέβαιο ότι μας βοηθούν όλους.»