Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΖΗΝ ...ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από αριστερά Νίκος Τσιγγίλης Σύμβουλος Φ. Αγωγής, Ανδρέας Παπανικολάου και Πάνος Αθανασιάδης εκπρόσωποι Γραφείου Φυσικής Αγωγής
Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Νομού Πιερίας σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Νίκο Τσιγγίλη, πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Κριτική ανάλυση των σωματομετρικών και κινητικών δοκιμασιών του ΕΥΖΗΝ» στην Κατερίνη, με όλους τους Γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής.
Έγινε εμπεριστατωμένη ανάλυση του προγράμματος με τα θετικά και ουσιαστικά ζητήματα για την επιτυχία του. 
Οι γυμναστές παρουσίασαν τις όποιες παρατηρήσεις τους κι οι διοργανωτές απάντησαν, καθώς σκοπός του ΕΥΖΗΝ, είναι να προχωρά χρονιά στη χρονιά δυνατότερα, με κυρίαρχο στόχο να υπηρετεί τον ΜΑΘΗΤΗ και το ΣΧΟΛΕΙΟ και κατά προέκταση την κοινωνία, εν μέσω κρίσης!
Υπήρχε αμφίδρομη σχέση στην ροή των πληροφοριών σ ότι αφορά τους εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και "τον μάχιμο καθηγητή της αυλής του σχολείου" έτσι ώστε το αύριο της άθλησης στην εκπαίδευση να γίνει προτεραιότητα και ανάγκη για τους μαθητές.
Με προσοχή οι "μάχιμοι" γυμναστές των δημοτικών παρακολουθούν τους εισηγητές


Στον προτζέκτορα οι πληροφορίες μετατράπηκαν σε ψηφιακή εικόνα και έτσι τα ερεθίσματα βρήκαν ...στόχο
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 5ου Λυκείου Κατερίνης


Το ενδιαφέρον πολλές στιγμές έβαλε ...μπροστά και τον διάλογο, ούτως ώστε οι εκπαιδευτικοί να αλλάζουν και μεταξύ τους πληροφορίες