Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, ΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ...ΑΦΟΡΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΚΟΥ" - ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η ΕΠΣ Κερκύρας για τον Τάσο Κάκο

Το Κερκυραϊκό, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν αυτή την περίοδο, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, την ευκαιρία να έχουν και να χρησιμοποιούν έναν από τους κορυφαίους διαιτητές που έχουν αναδειχθεί και υπηρετούν τον αθλητισμό μας: τον Τάσο Κάκο.
Το διεθνή διαιτητή, πρωταγωνιστή στα εθνικά πρωταθλήματα και με θετική συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και ανιδιοτελή συμβολή και αρωγή στην προσπάθεια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ο Τάσος με την αγωνιστικότητα, το ήθος και τη συνεχή προσπάθειά του κέρδισε την αναγνώριση, την αποδοχή και τη συμπάθεια της ανυστερόβουλης ποδοσφαιρικής οικογένειας και κανείς δεν αμφισβητεί τη μεγάλη αξία του.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, δέχεται μια ανοίκεια, εμπαθή και αδικαιολόγητη επίθεση, που στοχεύει στην ακύρωση των μακροχρόνιων προσπαθειών του, του προσωπικού του αγώνα και της αξίας του.
Ένας πρωτοφανής, αβάσιμος, άδικος πόλεμος για την αγωνιστική του παρουσία σε έναν αγώνα και ιδιαίτερα για μια φάση που όλοι γινόμαστε μάρτυρες ότι δεν είχε προσωπική άποψη και οπτική επαφή με το «συμβάν». Αυτό στάθηκε αφορμή για μια αποπροσανατολιστική επίθεση σε βάρος του, που προφανώς εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους να προφυλάξουν με κάθε τρόπο τον κορυφαίο διαιτητή μας, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό, που δικαιούται για την προσφορά και την ποιότητά του.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Τάσο, τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο και τον καλούμε να συνεχίσει απερίσπαστος την τεράστια προσπάθειά του στην ιστορική του διαδρομή και να είναι βέβαιος ότι ο χρόνος θα τον δικαιώσει.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας
Ανδρέας Προβατάς    Παναγιώτης Ποζίδης