Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Απόστολος Λάγιος:Ολοι μας έχουμε ευθύνη να προχωρήσουμε σε συνειδητές επιλογές που θα προτάσσουν τα συμφέροντα του τόπου μας.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες πιστεύοντας ότι πέρα από παρατάξεις και ιδεολογικές κατευθύνσεις, εμείς οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει και μπορούμε να διαμορφώνουμε τις πολιτικές που αφορούν το μέλλον της περιοχής μας και να ορίζουμε τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν για εμάς με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων μας....

 Η πεποίθησή μου ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις μας μπορούν να βρουν πρακτικό αντίκρισμα μόνο μέσα από ένα συνεκτικό σχέδιο με επιτεύξιμους στόχους και μετρήσιμα αποτελέσματα,
Η πρωτοβουλία, η αποφασιστικότητα, η ανανέωση, η θέληση για δημιουργία και η ειλικρίνεια καθώς και η συνειδητή επιλογή να ζω με αξιοπρέπεια μέσα από το επάγγελμά μου,
με οδήγησαν στην απόφασή μου να ανταποκριθώ στην πρόσκληση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης με το συνδυασμό του Δημήτρη Ζαφείρη.

 Επειδή όλοι μας έχουμε ευθύνη να προχωρήσουμε σε συνειδητές επιλογές που θα προτάσσουν τα συμφέροντα του τόπου μας,
επειδή έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε τα τοπικά μας προϊόντα, να αξιοποιήσουμε τα οικονομικά και πολιτιστικά κερδοφόρα χαρακτηριστικά του τόπου μας, να προωθήσουμε τις ιδέες και τις δραστηριότητες των νέων ανθρώπων και να συμπαρασταθούμε στις ανάγκες των κοινωνικά αδυνάτων,   
επειδή έχουμε καθήκον, έστω και μέσα στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, να αγωνιστούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και τις συνθήκες ζωής μας, ξεκινώντας από την ικανοποίηση των αναγκών του τόπου μας.

«Στις εκλογές του Μαΐου κρίνεται το εάν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της συνέπειας, της σοβαρότητας, της υπευθυνότητας και της συστηματικής δουλειάς ή το εάν θα βάλουμε τον Δήμο μας σε περιπέτειες με οδηνηρή κατάληξη.
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού δεν αντέχει πισωγυρίσματα ή πειράματα, δε μπορεί να γίνει πεδίο εξυπηρέτησης κομματικών στρατηγικών ή προσωπικών φιλοδοξιών. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάει πίσω διαλύοντας όσα πετύχαμε με πολύ κόπο και με τη συνδρομή όλων των συμπολιτών μας. Ο Δήμος μας θα  πρέπει συνεχίσει να λειτουργεί  υποδειγματικά και νοικοκυρεμένα, με σχέδιο και με πρόγραμμα, με όραμα και προοπτική για το κάθε χωριό, για τον κάθε δημότη μας.
Είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες μας θα επιβραβεύσουν τον αγώνα της νέας δημοτικής παρατάξης μας με επικεφαλής τον  Δημήτρη Ζαφείρη αναγνωρίζοντας και την αφοσίωσή μας στον κοινό στόχο για έναν ισχυρό Δήμο, απαλλαγμένο από τις υπόγειες διαδρομές,μοιρασιές, και τις <<ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ>>.Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα απορρίψει όσους αντί να παρουσιάζουν θέσεις και προτάσεις, ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την....κατάκτηση της ΚΑΡΕΚΛΑΣ.Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο μας γεμίζουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη νίκη. Πρωτίστως, όμως, μας γεμίζουν με ευθύνη να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των δημοτών μας.
Ο συνδυασμός μας έχει συγκροτήσει έναν ισχυρό δυναμικό με νέους, ενθουσιώδεις, δραστήριους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν ενστερνισθεί το  κοινό μας όραμα για τον Δήμο που θέλουμε και θα λειτουργήσουν με συναινέσεις, με σύνθεση απόψεων και όχι τραβώντας διαχωριστικές γραμμές.
Πρόκειται για ανθρώπους με τους οποίους μας ενώνει το πάθος και η αγάπη για τον τόπο μας, η διάθεση να πορευθούμε μαζί, μακριά από ανούσιους τοπικισμούς, κομματικές εμμονές, λαϊκίστικες αντιλήψεις και άναρχες κραυγές, και μακριά από μοιρασίες και κωλοτούμπες,ενωμένοι για έναν Δήμο ακόμη πιο ισχυρό και δυναμικό, πραγματικό συμπαραστάτη του κάθε μας δημότη. Όλοι εμείς, με τη στήριξή τη δική σας, θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα κάνουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο δυνατό, πρωταγωνιστή στις εξελίξεις»
Σας καλώ να δείξετε την εμπιστοσύνη στην δημοτική παράταξη, και στο πρόσωπό
 μου, που θα αποτελέσει για μένα τιμή και κινητήρια δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του Δήμου μας, ο οποίος, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη την ενεργό και δυναμική συμμετοχή μας.
Απόστολος Δημ. Λάγιος
Δημοσιογράφος ΣΚΑΙ926
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύδνας-Κολινδρού με το συνδυασμό «Νέοι Άνθρωποι-Νέες Ιδέες-Νέα Πορεία » του κ. Δημήτρη Ζαφείρη.