Σάββατο 3 Μαΐου 2014

"Έχουν το θράσος να ξαναζητάνε την ψήφο μας"

Αυτό ισχύει για το δρόμο Βρύας - Ελατοχωρίου και έχουν το θράσος να μιλάνε ακόμη. Δουλεύουν τον κόσμο ότι υπάρχει Μελέτη υλοποίησης του έργου αλλά όταν πήγαμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς του τόπου, να...
συναντήσουμε την κ. Αντιπεριφερειάρχη της Πιερίας, αυτή μας παρέπεμψε στον σύμβουλό της κ.Ρουκά, γιατί δεν είχε να πει τίποτε επί του πρακτέου... 

Έπρεπε να έχουν το θάρρος να πουν ότι υπάρχει αδυναμία υλοποίησής του, ώστε να βρούμε άλλους τρόπους υλοποίησης, εφησυχάζαμε στις υποσχέσεις της και ο δρόμος χειροτερεύει αντί να διορθώνεται με κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα κάποια στιγμή.
Αλλά τι να περιμένουμε αφού δεν μπορεί να κλείσει μερικές λακκούβες στον άλλο εναλλακτικό δρόμο από Μοσχοπόταμο και να κάνει διαγράμμιση του δρόμου, που το χειμώνα δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ούτε εμείς οι ίδιοι που γνωρίζουμε το δρόμο με κλειστά τα μάτια.
Και το πιο απλό να βάλει μια πινακίδα στο 13ο χιλ. προς Ελατοχώρι, από το Σβορώνο (ενώ την πήρε την πινακίδα όπου υπήρχε απ’ όλα τα χρόνια και την τοποθέτησε στο δρόμο από Κεραμίδι προς Μοσχοπόταμο στη θέση "Γαλαξίας".
Με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να πηγαίνουν μέχρι τον Αγ. Δημήτριο και να επιστρέφουν αφού ρωτήσουν κανένα περαστικό στο δρόμο, που είναι το χιονοδρομικό Ελατοχωρίου.
Και αν π.χ έκλεινε ο δρόμος από Παραλία προς Ολυμπιακή Ακτή το κατακαλόκαιρο, τότε σε 5 λεπτά θα είχε γίνει, ή αν αυτό γινόταν σε κανένα δρόμο στη Χαλκιδική θα γινόταν αμέσως, εμείς είμαστε οι παρακατιανοί που ότι να πούμε μας πετάνε μια υπόσχεση και αποχωρούν
Τι να πούμε όμως για το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας, αφού δεν πάτησαν το πόδι τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3,5 χρόνια που διοικούν την Περιφέρεια, να δουν και να απολαύσουν την περιοχή, αλλά και ν’ ακούσουν τα προβλήματά μας και αν μπορούν να βοηθήσουν.
Μια φορά όταν την περίοδο 2011-2012 μας έστειλαν ένα φορτωτή για να βοηθήσει στον εκχιονισμό, ο ιδιώτης που είχε το φορτωτή ακόμη δεν πληρώθηκε.
Μια περιοχή που έγινε γνωστή από το Χιονοδρομικό της και διαφημίστηκε σε όλη την Ελλάδα, έδωσε πνοή στην περιοχή κι έχει αυτή την αντιμετώπιση. Γνωρίζουμε από άλλες περιφέρειες που έχουν χιονοδρομικά κέντρα πόσο μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι άλλες Περιφέρειες κι εμείς!!!!!!. Ο χειρότερος δρόμος σε εκείνες τις περιοχές είναι ο καλύτερος ο δικός μας. Και να ακούμε να λέει ο κ. Περιφερειάρχης ότι γνωρίζει την περιοχή όλης της Περιφέρειάς του σπιθαμή προς σπιθαμή.
Δεν τον ρώτησε κανένας όταν έρχεται και τρώει ψάρια στην Παραλία ότι υπάρχει κι ένα Χιονοδρομικό Κέντρο στο Ελατοχώρι και ότι υπάρχει ο βασικότερος δρόμος πρόσβασης με τόσα προβλήματα!!!! 
Εκτός αν νομίζει ότι δεν ανήκει στην δική του περιφέρεια.
Αυτοί λένε ότι θέλουν να μας διοικήσουν και αύριο, ενώ πρέπει να ζητήσουν συγνώμη για την αποτυχία τους. Έχουν το θράσος να μας ξαναζητάνε την ψήφο μας. 
Τουλάχιστο εμείς όλοι οι Πιεριείς να πούμε ευχαριστώ πολύ, αυτή τη φορά δεν θα πάρουμε!!!