Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Πόσο... «ζωντανή» είναι σεξουαλική σας ζωή; Θα θέλατε να τονώσετε τη σχέση σας στο κρεβάτι;

Σύμφωνα με μία νέα αμερικανική έρευνα, υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις σeξουαλικές σας επιδόσεις και τη συχνότητα που κάνετε έρωτα. Τι είναι αυτό; Όσο απίστευτο κι αν φαντάζει είναι η... τηλεόραση!

Κι όμως, όσα ζευγάρια έχουν τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά τους κάνουν σeξ δύο φορές περισσότερο από ζευγάρια που έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη... μικρή οθόνη μακριά.
Οι ερευνητές εξέτασαν τις περιπτώσεις 2.431 ανθρώπων με σκοπό να δουν πώς η τηλεόραση επηρεάζει τη σeξουαλική τους ζωή και τα αποτελέσματα ήταν -για πολλούς- ανατρεπτικά, αφού  ένα μεγάλο ποσοστό πιστεύει σήμερα ότι η τηλεόραση, μόνο κακό μπορεί να κάνει στα ερωτικά του.
 
Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων πιστεύουν πως η τηλεόραση έχει βελτιώσει την ερωτική τους ζωή, ενώ το 50% δήλωσε πώς του αρέσει να βλέπει την αγαπημένη του εκπομπή, κάνοντας σeξ!

Όσο για το 26% των ερωτηθέντων που δεν έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό του, φοβάται ότι η τηλεόραση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σeξουαλική του ζωή.

Ωστόσο, το 37% που «αγαπά» την τηλεόραση, λέει ότι  τηλεόραση τους έχει βοηθήσει να κάνουν περισσότερο και καλύτερο σeξ, αφού συχνά παρακολουθούν ερωτικές ταινίες, λίγο πριν κοιμηθούν.

Πάντως, δεν βλέπουν όλοι όσοι έχουν τηλεόραση «ροζ» ταινίες. Συγκεκριμένα, το 29% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η τηλεόραση μπορεί να αποβεί... μοιραία στο κρεβάτι, κυρίως αν ο ή η σύντροφός τους επιλέξει μία «βαρετή» εκπομπή κατά τη διάρκεια του σeξ.