Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Ο MICHAEL KI H YULIA....!!!!

«Διεθνής» πολιτικός γάμος στο Λιτόχωρο
«Διεθνής» πολιτικός γάμος, τελέστηκε πριν από λίγες μέρες στο Δημαρχείο Δίου-Ολύμπου ανάμεσα στους κ. Michael Green και κ. Yulia Ermolaeva, τους οποίους η μοίρα ήθελε να γνωριστούν στο Λιτόχωρο πριν μερικά χρόνια! 

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Michael και η Yulia συναντήθηκαν τυχαία στο Λιτόχωρο κατά τη διαμονή τους στη περιοχή, ο μεν Michael για επαγγελματικές υποχρεώσεις, η δε Yulia για διακοπές στις πανέμορφες ακτές του Ολύμπου.
Οι νεόνυμφοι γιόρτασαν τη χαρά τους μαζί με τη συνοδεία 50 φίλων και συγγενών .
Τον γάμο τέλεσε ο Αντιδήμαρχος  Λιτοχώρου  και Αναπληρωτής Δήμαρχος ο κ. Νικόλαος Λάππας με τη βοήθεια της δημοτικής υπαλλήλου κ. Ελένης Τσίντσιφα.
Στα σχέδια του Δήμου Δίου – Ολύμπου είναι να προσελκύσει στο μέλλον, ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να επιλέξουν και να τελέσουν το γάμο τους στη περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου προσφέροντας ένα πλήρες «πακέτο» υπηρεσιών και διαμονής εντός του Δήμου.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, ευχεται στους νεόνυμφους, να είναι πάντα μαζί αγαπημένοι και γεροί και να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. «Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους ίδιους αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους τους σύντομα στα μέρη μας», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

πηγή: ΕΠΤΑ