Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ισορροπείς ένα ποτήρι σαμπάνιας στον ...πω πω σου;;; Απίστευτη η διάσημη ηθοποιός που το μπορεί...

«Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο... Δοκιμάστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ*λο σας». Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Kim Kardashian για να περιγράψει τη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό «Paper» στο τεύχος του χειμώνα.
Σε ένα από τα εξώφυλλα η διάσημη τηλεπερσόνα, φορώντας ένα μαύρο και μακρύ φόρεμα, ποζάρει ενώ φαίνεται να ισορροπεί ένα ποτήρι σαμπάνιας στα διάσημα oπίσθιά της, κρατώντας παράλληλα ένα
μπουκάλι σαμπάνιας που μόλις έχει ανοίξει.
«Μου αρέσει να μοιράζομαι τον κόσμο μου με τους ανθρώπους. Αυτό ακριβώς είμαι», δήλωσε στο περιοδικό μόδας η Αμεκανίδα τηλεπερσόνα, σύζυγος και μάνα.
«Για το τεύχος μας τον χειμώνα, αναλάβαμε μία αποστολή: να σπάσουμε το Ίντερνετ. Δεν υπάρχει κανένα άλλο άτομο που μπορούμε να σκεφτούμε ότι είναι εντός στόχου, εκτός από την Kim Kardashian-West. Ένα γόητρο της ποπ κουλτούρας, που είναι σε θέση να παράγει πρωτοσέλιδα απλά βγαίνοντας από το σπίτι της, η Kim είναι αυτό που κάνει το web να κολλάει», έγραψε το περιοδικό «Paper» στην ιστοσελίδα του.
«Εμείς αξιοποιήσαμε τον θρυλικό Γάλλο φωτογράφο Jean-Paul Goudé, για να αναδημιουργήσει την εμβληματική φωτογράφησή του με τίτλο «Η σύμπτωση με τη σαμπάνια» και το μόνο που μπορούμε να πούμε για τις εικόνες στο εσωτερικό, που θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη, είναι... μα την πίστη γαμ...». Τι άλλο θα δούμε;


ΠΗΓΗ