Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Σάπισαν (;) τα ...οπίσθια της "Μις Καλύτερα οπίσθια" του 2012

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 27χρονη Andressa Urach, μια από τις γυναίκες με τα καλύτερα οπίσθια στη Βραζιλία και υποψήφια για τον τίτλο «Miss Bumbum», το 2012.
Φαίνεται πως τα πλούσια προσόντα της δεν είναι φυσικά, αλλά αποκτήθηκαν μετά από πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το νεαρό μοντέλο.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Daily Mail», το μοντέλο είχε κάνει 2 φορές ενέσεις με
τζελ στους μηρούς της για γέμισμα, όμως αργότερα η ουσία αυτή άρχισε να τρώει τους ιστούς των μυών της.
Τι κι αν η καυτή Βραζιλιάνα προχώρησε σε αφαίρεση 400 ml της ουσίας από το κάθε πόδι, θέλοντας να γλυτώσει από τους πόνους που τη βασάνιζαν για μήνες, οι πληγές από την επέμβαση μολύνθηκαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην Εντατική από την περασμένη Τρίτη. Όπως είπε και η ίδια στα τοπικά μέσα, το PMMA που έβαλε στους μηρούς της κόλλησε στους μυς, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το σάπισμά τους και φριχτούς πόνους. Για να αντέξει, η Urach παίρνει μορφίνη κάθε 4 ώρες, μαζί με αντιβιοτικά.
Φαίνεται όμως, πως η Μις Οπiσθια έχει εμμονή με τις πλαστικές, καθώς αυτή ήταν η ένατη κοσμητική επέμβαση που έκανε μέσα στα 5 τελευταία χρόνια.
Μεταξύ άλλων, έχει κάνει πλαστικές σε μύτη, σαγόνι, χείλη, στήθος και στα χείλη του αιδοiου της, ενώ τελευταία ήρθε στη δημοσιότητα μετά από ισχυρισμούς της ότι ο Cristiano Ronaldo κοιμήθηκε μαζί της, απατώντας τη σύντροφό του. Ο ίδιος βέβαια αρνείται κάθε σχέση με τη συγκεκριμένη κυρία, στην οποία μάλιστα έχει απαγορευθεί να πλησιάσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.