Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πες μου τι παπούτσια φοράς να σου πω αν είσαι καλός στο ...σεξ

Οι γυναίκες πάντα παρατηρούν εξονυχιστικά τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Συχνά μάλιστα επικεντρώνονται στο μέγεθος των δαχτύλων του άντρα, καθώς, σύμφωνα με θεωρίες, αυτό αποτελεί ένδειξη για το μέγεθος του μορίου του. Όμως μια νέα θεωρία μάς εξηγεί πώς οι άντρες ανάλογα με τα παπούτσια που επιλέγουν να φορέσουν αποκαλύπτουν, πέρα από το στιλιστικό, και το σeξουαλικό τους προφίλ. Σύμφωνα με επιστήμονες από τη Νότια Κορέα, οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνoυν τις επιδόσεις τους στο σeξ.
Casual: Όσοι τα διαλέγουν είναι χαλαροί και επομένως στο σeξ είναι το ίδιο άνετοι, χωρίς να βιάζονται, αφού θέλουν να το απολαύσουν. Όσοι όμως επιλέγουν αθλητικά με έντονο branding στο σχέδιό τους, φαίνεται πως είναι ανασφαλείς, αφού προσπαθούν έτσι να τραβήξουν την προσοχή.
Επίσημα: Οι άντρες που είναι γενικά πιο chic & classic δείχνουν αυτοπεποίθηση και εξουσία, άρα στο σeξ θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Μάλιστα, μπορούν να χαρίσουν στιγμές μεγάλης απόλαυσης στη σύντροφό τους, καθώς, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής τους, έτσι και στο σeξ, θέλουν μόνο την επιτυχία.
Εκκεντρικά: Τα αρσενικά αυτής της κατηγορίας έχουν μεγάλη φαντασία και γι' αυτό το σeξ μαζί τους προβλέπεται περιπετειώδες και εκκεντρικό. Μπορεί να φοράνε από κροκό και λευκά σκαρπίνια, μέχρι καουμπόικες μπότες και άρβυλα.
ΠΗΓΗ