Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Θέλεις το καλύτερο ή τους καλύτερους ή τον καλύτερο; Έ τότε διαλέγεις "ΜΑΝΟ" ή Δημήτρη Ταρενίδη.....Ο



Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί μακρυά από το νερό... χα χα χα
Δημήτρης Ταρείνης ή ΜΑΝΟ....
Όταν μιλάμε για ζέστη, κρύο, δροσιά, νερά ή ότι άλλο που αφορά τα παρελκόμενα τους, να ξέρετε πως η ΠΙΕΡΙΑ έχει το αστέρι της σε αυτή την εξειδίκευση.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ το όνομα αυτού και τα μυαλά στα κάγκελα.
Ή αλλιώς ΜΑΝΟ...
Ο Δημήτρης που το χέρι του πιάνει και είναι και επιστήμων ή καλύτερα γνώστης και φιλότιμος (αυτό που το πας) είναι ότι χρειάζεται ένα σπίτι ή επιχείρηση στα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ - ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ - ΤΖΑΚΙΑ - ΣΟΜΠΕΣ - ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ - ΗΛΙΑΚΑ ή ότι άλλο συναφές....
Είσαι ο απαιτητικός και θέλεις τους καλύτερους;
Έ τότε διάλεξε ΜΑΝΟ ή καλύτερα ΤΑΡΕΝΙΔΗ ΔΗΜΉΤΡΗ....

ker@ilidis

Να και το σημείωμα του στη πολύ καλή του σελίδα στο ίντερνετ.
http://www.manotzakia.gr/
H εταιρεία ΜΑΝΟ με έδρα την Κατερίνη Πιερίας, δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορία συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Βασικά της προϊόντα είναι: τζάκια λέβητες, αερόθερμα τζάκια, λέβητες ξύλου – pellet και ηλιακά συστήματα

Βασικές αρχές της επιτυχημένης πορείας μας μέχρι σήμερα, έχουν σταθεί η επιμονή στην ποιότητα και η διαρκής αναζήτηση της κατασκευαστικής αρτιότητας στα τζάκια μας, γεγονός που αποδεικνύεται από την άριστη λειτουργία των προϊόντων μας και τους εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας έχουν εμπιστευθεί μέχρι σήμερα. 

Η εταιρεία μας καταφέρνει εδώ και τέσσερις δεκαετίες να συνδυάζει νέες τάσεις και υλικά με την γραμμή που ορίζει η παράδοση, κατασκευάζοντας τζάκια ποιοτικά και αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.