Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ανατολή Κωνσταντινίδου - Μια δυνατή της Θεσσαλονίκης στο δρόμο για τη Βουλή που κατάγεται από την Πιερία.....

«Στις 25 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα διαλέξει αν θέλει να προχωρήσει μπροστά, να γίνει μια σύγχρονη δημοκρατική χώρα μέσα στην Ευρώπη, ή αν θα ξαναγυρίσει πίσω στην κρίση, στον κρατισμό, στα ελλείμματα με δανεικά, που μετά κανένας δεν μπορεί να πληρώσει» είναι μεταξύ άλλων το μήνυμα που στέλνει η υποψήφια βουλευτής στην Β' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Και προσθέτει απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες της συμπρωτεύουσας: 

«Η πατρίδα μας έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει δύο μεγάλους στόχους:

1. Να ξεπεράσει παθογένειες δεκαετιών και 2.Να πετύχει πραγματική και υγιή ανάπτυξη.

Εμείς οι άνθρωποι της νέας γενιάς θέλουμε μια Ελλάδα υπερήφανη για το παρελθόν της, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της που να είναι αισιόδοξη για το μέλλον που χτίζει , στραμμένη προς μεγάλους στόχους με κοινωνική σταθερότητα και ασφάλεια για τον κάθε πολίτη της.

Όλοι εμείς οι νέοι πρέπει να γίνουμε οι πρωτοπόροι, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο, το νέο, το σύγχρονο και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας το χθες και όσα πλήγωσαν την πατρίδα . Σήμερα, ξεκινώ μία νέα προσπάθεια. Αύριο, ελπίζω άνθρωποι από όλες τις γωνιές του Νομού Θεσσαλονίκης να με ακολουθήσουν σε έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα γιατί ανήκω σε μια γενιά που είδαμε να γίνονται πολλά για μας χωρίς εμάς. Είναι ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να παλέψουμε για τα πιστεύω μας. 

Διαθέτω τη δύναμη αλλά και την αγνότητα που λείπει από την πολιτική για να φωνάξω για τις ιδέες μου και να ελπίζω και να πετύχω κάτι καλύτερο για τη Θεσσαλονίκη για την Ελλάδα για την νέα γενιά που ανήκω και γώ. Γι αυτό είμαι εδώ. Γιατί θέλω να προσφέρω κυρίως στα θέματα παιδείας και πολιτισμού, κοινωνικής πολιτικής και ενίσχυσης των αγροτών.

Μαζί με τη νέα γενιά θα πάμε δυναμικά μπροστά διεκδικώντας για τους συμπολίτες μας όσα τους αξίζουν. Σ’ αυτήν την προσπάθεια σε καλώ να συμμετέχεις
Για τη Θεσσαλονίκη, για την Ελλάδα, για την νέα γενιά. Δώστε μου τη δύναμη να αγωνιστώ και να διεκδικήσω για όλους μας.»
ΠΗΓΗ