Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΌΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ - Ο ΙΒΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

Πότε πήρε την απόφαση ο Σαββίδης να πουλήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Γιατί αποχωρεί από την ομάδα και τι τον έχει απογοητεύσει; Ποια εταιρεία ετοιμάζεται να αγοράσει τον σύλλογο και τι προβλέπει το πλάνο των νέων επενδυτών;
Ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο, με πλήρες και αναλυτικό ρεπορτάζ, έρχεται να ταράξει τα νερά στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας ότι ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης διοίκησης έχει συμφωνήσει να πουλήσει την ΠΑΕ και να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
Η απόφαση του Σαββίδη δεν έχει σχέση με το θέμα των χρεών και έχει παρθεί από πέρυσι, όταν και άρχισε τις επαφές με ισραηλινό πανίσχυρο οικονομικά όμιλο για την εξαγορά της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα.
Όπως διαβάζουμε στο
difernews, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φροντίσει να αποπληρώσει το αρχικό ποσό του πρωτογενούς χρέους, όπως είχε δεσμευτεί πολλάκις, ή αυτό έχει συμφωνηθεί να καλυφθεί από τους επίδοξους επενδυτές.
Ο Πόντιος επιχειρηματίας φέρεται να πήρε την απόφαση να πουλήσει την ομάδα για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον, επειδή θεωρεί ότι τα χρήματα που επένδυσε στον ΠΑΟΚ πήγαν χαμένα, μιας και η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κανέναν από τους βασικούς στόχους που είχε θέσει, δηλαδή έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατάκτηση κάποιου τίτλου. Δεύτερον, γιατί πιστεύει ότι όσα λεφτά κι αν ξοδέψει δεν μπορεί να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις και τρίτον, διότι νιώθει ότι η προσπάθειά του δεν αγκαλιάστηκε όσο θα ήθελε από τον κόσμο της ομάδας, όπως για παράδειγμα συνέβη όταν ο Ζαγοράκης είχε αναλάβει την ΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ό,τι απόφαση πάρθηκε τον τελευταίο χρόνο από τον Σαββίδη σχετίζεται με τις επιθυμίες των Ισραηλινών επενδυτών. Έτσι εξηγούνται, δηλαδή, οι μεταγραφές των Ισραηλινών Νάτχο και Γκολάσα, η άφιξη του Αγγελίδη από τη Μακάμπι και φημολογούμενη πρόσληψη του Τζόρντι Κρόιφ, επίσης από την ισραηλινή ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για χορηγικές συμφωνίες της ΠΑΕ, όπως αυτή με τη NIKE, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από παρέμβαση των επίδοξων αγοραστών.
Το δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζει ότι υπάρχει έτοιμο αγωνιστικό πλάνο από τους Ισραηλινούς για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, που προβλέπει άφιξη του προπονητή Γιτζάκ Σουμ, του παλιού τεχνικού του Παναθηναϊκού. Στο τέλος το ρεπορτάζ επικαλείται πηγή από τον ΑΣ ΠΑΟΚ και αναφέρει ότι πρόθεση του ισραηλινού ομίλου είναι να επενδύσει αρκετά χρήματα στην ομάδα, για να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια θα φανεί στο άμεσο μέλλον...
Πηγή: www.sportdog.gr