Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 6ΧΙΛΙΑΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;;;

Να τι έγραψε ο Βαγγέλης Ζαματζάς της EPTANEWS....
«Ειρωνεία» απέναντι στην ιστορία του τόπου, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους γερμανούς, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους βουλευτές Πιερίας, την ΝΕ και μέλη του Συριζα κατέθεσε -σε ξεχωριστή εκδήλωση-στεφάνι στο μνημείο του χώρου της εκτέλεσης των 43 συμπατριωτών μας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Η απόφαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ για ξεχωριστή εκδήλωση στο μνημείο των εκτελεσθέντων, ήρθε ως αντίδραση στη «συνεχιζόμενη τακτική της πρόσκλησης», αλλά και στην παρουσία της ΧΑ στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος, χαρακτηρίζοντας την «ειρωνεία απέναντι στην Ιστορία και τους νεκρούς αυτού του τόπου.»
Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει πως συνεχίζει να τιμά τους νεκρούς, δίνοντας καθημερινά μάχη ενάντια στο φασισμό, το ναζισμό και τα μορφώματα τους στην ελληνική κοινωνία. «Ο λαός μας δεν ξεχνά τις ναζιστικές θηριωδίες και κλείνει την πόρτα σε όλους αυτούς που εκκολάπτουν καθημερινά με τον λόγο τους και τις πρακτικές τους το "αυγό του φιδιού". Ποτέ πια πόλεμος, ποτέ πια ναζισμός», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή.

PIERIA-GR Και ώ τι ειρωνεία καλά μου αδέρφια εσείς να έχετε πλαγιάσει απόλυτα με την Μέρκελ στο ίδιο κρεβάτι του προκρούστη τον Έλληνα και να τον σφάζετε και να τον πετάτε από μπαλκόνια και να τον σκοτώνεται στην ανέχεια και την φτώχεια. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ.... Λυπάμαι για σένα ΜΑΥΡΕ που σε βλέπω σε αυτή τη φωτογραφία... Ώ μαύρε αγωνιστή της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του χθες και της δεξιάς τσέπης του σήμερα. Στη φωτογραφία εκτός από καθαρά παιδιά κι αγωνιστές του δρόμου, βλέπω και προσκυνημένους αριστερούς της καρέκλας και του 6χίλιαρου το μήνα από το "αίμα" του ΈΛΛΗΝΑ.