Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΛΕΒΈΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΑΣ....!

Κάπου εκεί, στα βόρεια του Νομού Πιερίας, είναι ένας κύριος, που αθόρυβα κι αθόρυβα δουλεύει για τον τόπο του. Αν και είναι σε πόστο εξουσίας, την ώρα της δουλειάς, δεν μπορείς να τον ξεχωρίσεις από έναν απλό πλην τίμιο δουλευταρά εργάτη του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.
Κι όταν ο Χρήστος σκύψει κάτω το κεφάλι, μου είπε ένα πουλάκι, για να εργαστεί, άστο.
Μην το ψάχνεις.
Κάνει μαγικά....
Ο Χρήστος, γιατί αυτό είναι το μικρό όνομα του ανθρώπου για τον οποίο ο λόγος, είναι ο υπεύθυνος εκεί, για τον τουρισμό στον τόπο τους. 
Και επειδή ο κλήρος πάντα πέφτει στον γενναίο, όλο το βάρος εξ αυτού για τις όμορφες παραλίες της Βόρειας Πιερίας, ήτοι, Μακρύγιαλος, Πύδνα, Αλυκές, Μεθώνη κλπ, τα έχει υπό την υψηλή επιστασία του ο δικός τους άνθρωπος. 
Ο Χρήστος. 
Μάλιστα τώρα τελευταία το πουλάκι μου είπε, πως ο Χρήστος με την ομάδα τους, τους δημοτικούς δηλαδή υπαλλήλους υπεύθυνους για τον τουρισμό, πήραν και ένα σύγχρονο κόσκινο και με αυτό, εννοείται και μαζί με τα χεράκια τους, καταφέρνουν να μας έχουν απίστευτες ακτές και παραλίες. 
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΛΕΒΈΝΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΑΣ....! 
Άρα, την εξουσία και τις ευθύνες που του χρέωσε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης, μια χαρά τις φέρνει εις πέρας και μαγκιά του...
Και των δυο...!
Εύγε και μπράβο....

ker@ilidis