Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ε. ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ: "ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΘΕΟΙ"

<<Όλοι οι αριστεροί δεν είμαστε ίδιοι!!
Είναι κατάπτυστο, να χλευάζουν τον Αλέξη Τσίπρα επειδή χαιρέτισε τη Μεγάλη Γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Δεκαπενταύγουστο. Ως πρώην πρωθυπουργός οφείλει να αναγνωρίσει το γεγονός της Μεγάλης Γιορτής της Ορθοδοξίας και να ευχηθεί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες.
Το να είσαι ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει ότι...
κάποιοι δεν πιστεύουμε και πρέπει να είμαστε άθεοι. 
Παίρνω παράδειγμα τον εαυτό μου, όταν με μαχαίρωναν πισώπλατα κάποιοι «σύντροφοι», είτε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας μου στην Βουλή, όπου ορκίστηκα με θρησκευτικό όρκο, είτε παρακολουθώντας τη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, είτε κοινωνώντας κάθε Πάσχα, (μόνο εφέτος δεν το έκανα, λόγω της πανδημίας). Αυτά έχω μάθει από την οικογένεια μου και ακολουθώ πιστά τις παραδόσεις μας. 
Να σημειώσω ότι δεν το κάνω για «ψηφαλάκια», όπως το κάνουν διάφοροι «σύντροφοι» που το πρωί χλευάζουν τα Θεία στα κανάλια και το βράδυ βρίσκονται στον Επιτάφιο και στην Ανάσταση. Αυτή κι αν είναι υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Για μένα είναι μία στάση ζωής και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει!
Να καταλάβουν κάποιοι «σύντροφοι» ότι το 32% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές ,αλλά και αυτοί που προερχόμαστε από την αριστερά, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Εάν αυτοί οι σύντροφοι θέλουν να είναι up to date, ας ασχοληθούν με τα πιο σοβαρά προβλήματα που έρχονται στην Ελλάδα και ας μην ξεπλένουν την αριστεροσύνη τους, μέσω της θρησκευτικής τους κριτικής.
Καταλαβαίνω βέβαια ότι τα βέλη είναι εναντίον του Τσίπρα σε κάθε κίνησή του, γιατί έκανε το λάθος να γίνει πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας σε μικρή ηλικία, σπάζοντας την ιεραρχία και αποκλείοντας μεγαλύτερους από αυτόν σε ηλικία συντρόφους από την προεδρία του κόμματος. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Τώρα η προσπάθεια γίνεται για να τον χειραγωγήσουν. 
Αλέξη μη μασάς. Προχώρα μπροστά. Είμαστε δίπλα σου και είμαστε πολλοί.
Θα επανέλθω>>!

ΕΛΕΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ