Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

ΚΑΗΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Α', Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Να η έκδοση του λευκώματος "Προσκυνήματα της Πιερίας" που είναι έργο της Αντιπεριφέρειας Πιερίας και της Ιεράς Μητρόπολης μας...
Το δίγλωσσο λεύκωμα και το αντίστοιχο θεματικό ντοκιμαντέρ. Και τα δύο είναι χρήσιμα για την προβολή του νομού μας από τα οποία αναδεικνύονται η φυσική ομορφιά του τόπου μας και η πνευματική ακτινοβολία.
Το απόλυτο δίδυμο της πονεμένης Πιερίας που προσπαθεί να προωθήσει με κάθε δυνατό τρόπο εντός και εκτός συνόρων αυτόν τον τόπο.

Αυτή η έκδοση του λευκώματος «Προσκυνήματα της Πιερίας» προϊόν της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεων Κίτρους-Κατερίνης-Πλαταμώνος και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γεώργιος και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, είναι προσφορά αγάπης προς τον κόσμο, από τα δυο αυτά φυσικά πρόσωπα, δια των φορέων που εκπροσωπούν.

Ξέρουμε πλέον πως ο μητροπολίτης, πως κάνει τέταρτη προσπάθεια ανάδειξης των θρησκευτικών μνημείων της Πιερίας με καημό την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην Πιερία - καημός που ίσως δει αλήθεια στην απόδοση καρπών αυτού του εγχειρήματος τους.

Ker@ilidis