Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΡΥΦΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΑΓΔΑΡΗ ΜΕ ΚΑΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΓΙΑΤΙ;

Η μείζονα αντιπολίτευσις στον ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑ στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού κι η ελάσσονα ξέρετε πως τις τελευταίες μέρες, ή καλύτερα το τελευταίο διάστημα χάθηκαν στο θετικό πλέον εκτόπισμα του νυν δημάρχου.
Και ξέρετε κάτι;
Ο Ανέστης μετά το πανηγύρι και την επιτυχία του, που σημειωτέον ήταν μοναδική, δείχνει ένα πρόσωπο, που το ειδικό του βάρος, αφήνει πολύ πίσω τους αντιπάλους του.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ κι εκείνος της ελάσσονος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ, μάλλον χάσαν τα πατήματα τους κι αυτό φαίνεται από τα ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν τον ΟΧΤΡΟ.
Ο "οχτρός" όμως ξεχνούν πως είναι στρατιωτικός. Επί της ουσίας Στρατηγός που ξέρει να παίζει πόλεμο.
Βρέθηκαν λοιπόν Βαγγέλης και Παναγιώτης, με την αυτεπιστασία του ΚΑΛΥΒΑ του Κολινδρινού (αυτό θα πει ένας εκ Κολινδρού, ένας εκ του Κίτρους κι ένας εκ του Αιγινίου, για να δουν τι θα κάνουν με τον ΣΤΡΑΓΗΓΟΔΗΜΑΡΧΟ, που τώρα πλέον ξέρει τον "οχτρό".
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΖΑΣ ΚΑΙ ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΣΕ ΚΡΥΦΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΜΕ ΜΑΖΙ, ΣΤΗ "ΜΕΣΗ" ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΑ;;;
Μάλλον θέλουν να τελειώσουν τον Ανέστη κι ύστερα ας κερδίσει ο καλύτερος.
Όμως, ο ξενοδόχος λογαριάζει καλύτερα μήπως από τους ...πελάτες του;;;
Όπου Ξενοδόχος = Δήμαρχος κι όπου πελάτες = Αντιπολίτευση...
Τι είπαν;
Όλοι ξέρουμε τι είπαν. Τι θα κάνουν έχει σημασία.
ΥΓ: ΚΡΥΦΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΑΓΔΑΡΗ ΜΕ ΚΑΖΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΓΙΑΤΙ;;;
Να κατέβουν με ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; Κι αν ΝΑΙ, ποιος θα είναι ο αρχηγός;;; Ο Παναγιώτης λόγω του ότι δε νίκησε ποτέ, ή Βαγγέλης που νίκησε, έχασε, ύστερα νίκησε κι ύστερα ξαναέχασε;;;

ker@ilidis