Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Ό,τι δεν γίνεται με λ$φτ@, γίνεται με περισσότερα λ$φτ@ κι αυτό στην "κόντρα" Κούκου/Δεσπότη θα παίξει τον ρόλο του;;;

ΚΟΥΚΟΔΗΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;; ΑΠΟΔΕΙΞΗ....
Δεν ξέρω τι ξέρετε για τον Δεσπότη μας Γεώργιο τον Α' της Κατερίνης, όμως εγώ ξέρω πως ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
Για τις εκλογές μιλώ.
Και ακούστε κι αυτό.
Ο Δέσποτας, ξέρω πως την "πληγή" που ακούει "χρεωστούμενα Δήμου Κατερίνης" προς Συσσίτιο - άπορες οικογένειες που σιτίζει η Μητρόπολη με το φιλανθρωπικό της έργο, είναι ανοιχτή.
Τώρα, την εποχή διοίκησης Κουκοδήμου/Νταντάμη, σηκώθηκε πολύ σκόνη! Θυμίζω πως, ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης, στο κομμάτι αυτό υπήρξε και ΚΥΡΙΟΣ και ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Καθώς ήταν ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.
Κι αυτό δεν του το συγχωρεί ο μεγάλος ιερεύς.
Δεν είναι η ιστορία με το Σχολείο του Κέντρου και τα απλήρωτα ενοίκια, όσο αυτό του συσσιτίου, που καίει τον νυν Δήμαρχο.
Είναι η πληγή στη μεταξύ τους ιστορία, που δεν κλείνει.
Ο Κούκος όμως είναι παίχτης.
Θα ....Πλερώ!
Και να δείτε.
Ο λαός λέει πως ό,τι δεν γίνεται με λεφτά, γίνεται με περισσότερα λεφτά κι αυτό στην "κόντρα" Κούκου/Δεσπότη θα παίξει τον ρόλο του....
(Η ατάκα, αυτή είναι ατάκα του Κούκου).
Θα τον παίξει;;;;
Τι να πω; Να πω πως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΕΡΕΥΣ της Πιερίας, δεν θέλει τα χρήματα για το καλό του ποιμνίου του ή το καλό των πονεμένων Κατερινιωτών; Όχι δεν θα το πω, γιατί θα είναι ψέματα! Εννοείται πως τα θέλει, ειδ' άλλως θα πληρώσουν, όπως το κάνουν και θα πονέσουν οι ενορίες μας. Θα πάρουν απ' αλλού και θα δώσουν αλλού.
Ενορία, θα πει "ποίμνιο".

ΥΓ: Το "κόντρα" το έχω εισαγωγικά. Το λεφτά ή περισσότερα λεφτά, είναι το "παιχνίδι" που αφορά σε πολιτικές λειτουργίας Δήμου και Εκκλησίας... Μέχρις εκεί κι όχι βέβαια πονηριές. Προς Θεού και Βοήθεια ΜΑΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

Ker@ilidis