Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Δήμαρχο θα βγάλει η θάλασσα του Πλαταμώνος, Λεπτοκαρυάς, Σκοτίνας ή Παντελεήμονα......

ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Κάποιοι μου έγραψαν ή καλύτερα ήθελαν να μάθουν τι εννοώ.
Ωραία, θα σας το κάνω κέρματα ρε παιδιά.
Αφού όλοι σας θέλετε μασημένη τροφή.
Λέω λοιπόν πως...
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.
Ωραία, άλλη μια φορά.
Δήμαρχος Δίου Ολύμπου θα βγει, όχι από το Λιτόχωρο που κατάγεται ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ νυν Δήμαρχος, ούτε ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ που κατάγεται από Καρίτσα, δηλαδή πρώην Δήμο Δίου, μα από ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΡΙΑ, δηλαδή τον πρώην Ανατολικό Όλυμπο.

Δήμος Λιτοχώρου: ψηφοφόροι 4000
Δήμος Δίου: ψηφοφόρου 8500
Δήμος Ανατολικού Ολύμπου: ψηφοφόροι 6000


Και αυτό γιατί έχει τους περισσότερους ψηφοφόρους, είναι καλοκαίρι κι αν δεν τους προσέξει ο Δήμαρχος, θα πάνε στον άλλον που θέλει να γίνει Δήμαρχος.
Και θα γίνει όπως γράφω εδώ και καιρό, ότι λένε οι ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ του Δήμου σου Φίλε ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΕ και ΔΗΜΑΡΧΕ....
Που Χου;;; Τι θα γίνει με Σκοτίνα, Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνα, Πόρρους, Παντελεήμονα και πέριξ αυτών των χωρίων της καρδιάς μας.

ΥΓ: Αν όπως ακούω λοιπόν το 6αράκι της θάλασσας ζυγίσει στο περισσότερο προς Κιάφαν Πέτρον, τότε μαζί με του "γιούργια" της Καρίτσας και περιχώρων, σίγουρα τον κάνει Δήμαρχο.
Αν επίσης ο Γερολιόλιος πάει μέτρια στο Δίον γιατί εκεί βασιλεύει ο Κιάφας, και τον "παίξουν" ανάποδα οι θαλασσινοί, πάμε στοίχημα πως θα χάσει;;;
Εκτός αν τον ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ, και τους προσέξει στην υποδοχή των 100άδων χιλιάδων τουριστών, που ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Ker@ilidis